S4 B5 Nogaro blue by emay
Wszystko jedno jaki kolor i tak bedzie to za chwile uwalone
pod autem nie bedzie widać
[ Dodano: 2015-03-05, 13:36 ]
Pytanko do znawców tematu gdzie dostane takie coś:

Oczywiście chodzi mi o fotele.

Ostatnio zmieniony 2019-02-18, 11:15 przez emay, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy to sa oryginalne fotele Recaro? chyba nie... :)emay pisze:Wszystko jedno jaki kolor i tak bedzie to za chwile uwalonepod autem nie bedzie widać
Obrazek
Ja mam na sprzedaz takie fotele:
http://olx.pl/oferta/fotele-sportowe-ni ... 8dhmW.html
mialem kiedys takie fotele nie polecam lipnie sie wsiada i wysiada te co rusher ma sa idealne na codzien polecam je widzialem tu w jednym audi takie nawet podgrzewaneemay pisze:Wszystko jedno jaki kolor i tak bedzie to za chwile uwalonepod autem nie bedzie widać
Obrazek
Dzieki kolego ;)marko pisze:mam takie recaro w swojej a4 sa wygodne bardzo wygodne ale koszt to minimum 2000 zl +przerobka to razem jakies 2500 zl minus taki to waga takiego fotela 40 kg ponad jeden mysle ze rushera dwa tyle nie warza co jeden recaro orginal i cena jest normalna ale decyzja nalezy do ciebie
Mój jeden fotel wazy ok. 13 kg a cena za dwa fotele to 1800zl + do tego można dokupić pasy cztero-punktowe.
karzdy chce aby jego eska dobrze wygladala i zapiepszala to po co ja dociazac dodatkowymi kilogramami recaro w skorze warzy cos 45 kilo jedno
i po co bo recaro -jak jedziesz to i tak tego nie widac
elektryka -raz ustawisz wygodnie - no dobra kilka razy w tygodniu sie pobawisz
ja swoje kupilem w cenie dobrej ale jak mialbym wydac 2000 zl to wolalbym kupic inne na wzor rushera
i po co bo recaro -jak jedziesz to i tak tego nie widac
elektryka -raz ustawisz wygodnie - no dobra kilka razy w tygodniu sie pobawisz
ja swoje kupilem w cenie dobrej ale jak mialbym wydac 2000 zl to wolalbym kupic inne na wzor rushera
jeżeli masz tyle lat co w profilu to rzeczywiście piszesz jak dzieciak teraz, oczywiście fotel nie uratuje ci życia jak zmiażdżysz auto, ale podczas walnięcia siły jakie działają na wszystko co jest w aucie są niesamowite, jakbyś poszukał dobrze znajdziesz testy gdzie takie gówniane fotele pękają po prostu. Myślisz że jak płaci się to tylko za markę i nic innego? w hamulce? może lepiej zmień starego złoma w jakieś nowsze i bezpieczniejsze auto
jak chcesz sobie popisać to zapraszam na PW, nie ma co śmiecić tematu
jak chcesz sobie popisać to zapraszam na PW, nie ma co śmiecić tematu