Hybrydy K03/04 ma ktoś?
Podpinam się pod temat....
Mam seryjny wydech z wywalonymi prekatami, za chwilę coolery od Sida wpadną.
Zaczęły lekko gwizdać turbiny szczególnie na zimno i tak sobie pomyślałem żeby zrobić K03 hybrydy. Czy możecie napisać ile to orientacyjnie kosztuje? Co do tego wtryski, pompa?
Interesuje mnie żeby auto wstawało z samego dołu ale wiele ponad 500nm mnie nie interesuje tyle żeby się nie jeździło jak dieslem to okolice 360km by się do tych niutów przydały.
Autem ganiam na codzień z dziećmi do szkoły więc bezawaryjność ważna...
Mam seryjny wydech z wywalonymi prekatami, za chwilę coolery od Sida wpadną.
Zaczęły lekko gwizdać turbiny szczególnie na zimno i tak sobie pomyślałem żeby zrobić K03 hybrydy. Czy możecie napisać ile to orientacyjnie kosztuje? Co do tego wtryski, pompa?
Interesuje mnie żeby auto wstawało z samego dołu ale wiele ponad 500nm mnie nie interesuje tyle żeby się nie jeździło jak dieslem to okolice 360km by się do tych niutów przydały.
Autem ganiam na codzień z dziećmi do szkoły więc bezawaryjność ważna...
Moje hybrydy pompowaly 1.3 Bara po mapie MRC tuning UK 383bhp
Pekl standardowy kolektor wydechowy po 1300km !!! Goraco !
Silnik Na zewnatrz,wglad w turbiny,zalozenie kolektora wydechowego (polerowane kanaly) I zalozenie 3" calowy downpipe bez katow 2,5" dala...
Automatycznie bucha 1,4 Bara spada do 1,1 Bara...nie bylem jeszcze Na hamowni! Niewiem Ile jest teraz. Ale czuje ogromna roznice miedzy tym co bylo a jest.
Silnik Na zewnatrz,wglad w turbiny,zalozenie kolektora wydechowego (polerowane kanaly) I zalozenie 3" calowy downpipe bez katow 2,5" dala...
Automatycznie bucha 1,4 Bara spada do 1,1 Bara...nie bylem jeszcze Na hamowni! Niewiem Ile jest teraz. Ale czuje ogromna roznice miedzy tym co bylo a jest.
Czy dobrze przeczytałem ,ze polerowałeś seryjny kolektor wydechowy ? Przecież to szmelc jest... Jego budowa jest z dupy i w tym gówienku nie ma co grzebać tylko trzeba wstawiać prawdziwe męskie kolektory z odpowiednim przepływem które nie będą hamowały spalin a przy tym grzały się jak głupieARAS200 pisze:Moje hybrydy pompowaly 1.3 Bara po mapie MRC tuning UK 383bhp