S4 Diagnostyka
-
S4 Diagnostyka
Witam mam pytanie na co trzeba zwrócić uwage przy kupnie eski oczywiście nie mówie tu a blacharce czy zawieszeniu :)
Czy są jakieś punkty na które trzeba zwrócić szczególną uwage ??
Pozdro OOOO !!
Czy są jakieś punkty na które trzeba zwrócić szczególną uwage ??
Pozdro OOOO !!
Nie znam się więc pytam :)
Bez urazy ale to minimalnie 14stoletnie auta ktore zazwyczaj łatwego życia nie miały dlatego uwage trzeba zwrocic doslownie na wszystko, z siostrą właściciela włącznie
tak na serio z perspektywy czasu pierwsze co bym zrobił przed zakupem to wizyta na hamowni plus jazda probna z podpietym kompem i kumatą osobą obslugujacą

-
-
Właśnie o to chodzi wole kupić ese za 16 - 18 i dołożyć do 22-24 i mieć porobione i wiedzieć czy sie jeździ niż kupić za 25 z allegro niby igłe :)
[ Dodano: 2015-02-24, 10:08 ]
Jak by ktoś wiedział coś o takiej esce proszę dać znać :) może być lekko uderzona :)
I najlepiej sedan :)
[ Dodano: 2015-02-24, 10:08 ]
Jak by ktoś wiedział coś o takiej esce proszę dać znać :) może być lekko uderzona :)
I najlepiej sedan :)
Nie znam się więc pytam :)
tia jak kupisz za 16 wymienisz napinacze, turbo i wyremontujesz skrzynię biegów to zanim cokolwiek innego przy silniku zrobisz to już dawno pęknie to 24
nawet oleju czy rozrządu nie wymienisz
nie ma reguły - te samochody są już stare i trzeba coraz częściej do nich zaglądać - niskie ceny wynikają
a) ze stanu w jakim jest strup
b) z faktu że nie stać ludzi na utrzymanie tego samochodu
a że jest teraz w cenie golfa III gti z przed 5 lat no to każdy chce kupić ałdi
przeciętny polak za wspomniane przez Ciebie 24 kupi przecież młodszego o 6 - 7 lat golfa V 1.9TDI i będzie prze szczęśliwy
lub ewentualnie b6 jak mu zależy na magii pierścieni 

a) ze stanu w jakim jest strup
b) z faktu że nie stać ludzi na utrzymanie tego samochodu
a że jest teraz w cenie golfa III gti z przed 5 lat no to każdy chce kupić ałdi

przeciętny polak za wspomniane przez Ciebie 24 kupi przecież młodszego o 6 - 7 lat golfa V 1.9TDI i będzie prze szczęśliwy

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
nie no nie popadajmy w paranoje 40 tysięcy ? :) chyba mocno dłubana a nie seryjna 
ja bym powiedział że dobry polift seria te 25 tysięcy jest wart na starcie a później zależy co wyjdzie 5 a i czasami 10 tysi wsadzić trzeba - i nie buba nie wliczałem w to montażu gazu

ja bym powiedział że dobry polift seria te 25 tysięcy jest wart na starcie a później zależy co wyjdzie 5 a i czasami 10 tysi wsadzić trzeba - i nie buba nie wliczałem w to montażu gazu

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)