Mega
Muszę poważnie zastanowić się nad sporządzeniem listy członków rodziny, których oddam na eksperymenty medyczne, żeby sobie sprawić podobną zabawkę
Mnie ciekawi jedna rzecz: mianowicie, jak reagują ludzie gdy dowiadują się, że masz 950 HP pod maską?
Wierzą na słowo, udają, że nie słyszeli odpowiedzi czy może patrzą z politowaniem, jakby zobaczyli wariata
Ostatnio zmieniony 2015-02-04, 02:07 przez kfasik, łącznie zmieniany 2 razy.
kfasik pisze:Mnie ciekawi jedna rzecz: mianowicie, jak reagują ludzie jak dowiadują się, że masz 950 HP pod maską?
Wierzą na słowo, udają, że nie słyszeli odpowiedzi czy może patrzą z politowaniem, jakby zobaczyli wariata
Większość słyszy/zapamiętuje końcówkę ..... 51
( niestety dla większości to liczba nie do przyjęcia i dla tego ich umysł nie przyswaja tego )
po chwili widać jak szukają w głowie jaka była pierwsza cyfra potem pytają ile???
Dla większości to i tak rodzinny dupowóz A6 i niech tak zostanie - na samochodzie nie ma żadnych oznaczeń RS. Na zdjęciach jarzma zacisku klocków są jeszcze z symbolami RS ale teraz są już tylko czarne - nowo polakierowane )
nosb pisze:Bugta małopolska ? gdzie dokladniej ? chetnie bym wpadl na bajere :)
Dokładniej to KOL
Nosb przeważnie 1 - 2 razy w miesiącu jeżdżę do Ostrowca Św. więc nie ma problemu spotkać się po drodze.
Teraz wyjazd wypadnie mi prawdopodobnie w najbliższy wtorek - możemy się zdzwonić
Jeśli tylko chcesz wyślę Ci nr tel. na prv.
Bugta, jak będziesz miał wolną chwilę, to zrób jakiś krótki filmik zegarów, żeby pokazać jak to auto przyspiesza :)
Przydałoby się też jakieś video z zewnątrz z perspektywy obserwatora.
nosb pisze:Bugta małopolska ? gdzie dokladniej ? chetnie bym wpadl na bajere :)
Dokładniej to KOL
Nosb przeważnie 1 - 2 razy w miesiącu jeżdżę do Ostrowca Św. więc nie ma problemu spotkać się po drodze.
Teraz wyjazd wypadnie mi prawdopodobnie w najbliższy wtorek - możemy się zdzwonić
Jeśli tylko chcesz wyślę Ci nr tel. na prv.
jak będziecie w Ostrowcu we wtorek +/- 17-18, dajcie znać będę tam nocował