Pochwale się a co..:)

4.2 V8 T / 5.0 V10 / 5.2 V10 / 4.0 V8 T

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Mortiis

Post autor: Mortiis »

Ładnie gada :-) nagraj pod obciążeniem ;-)
Fiko
Kontakt:

Post autor: Fiko »

Ale seria slabo brzmi,haha :D Nowy wydech pieknie chodzi, dorzuc do kompletu jeszcze klip jak to chodzi pod obciazeniem :)
Vorsprung durch technik
ernieball

Post autor: ernieball »

Auto na podnośniku słabiej gada, postawisz na glebie będzie dużo lepiej.
Co tak się boisz wkręcać motor? zimny był?
wojteQ

Post autor: wojteQ »

Cena 3500 myśle ze jest adekwatna w PL;) .
Sprzedający wiedział ze nie może przesadzić ale jak juz sie trafił potencjalny kupiec to nie odpuścił . Z drugiej strony ilu jest w PL potencjalnych kupców na takie kominy? 4-5? Dwóch myśli o sprzedaży , jeden nic nie chce przerabiać , a kolejnemu auto nie chce jechać, wiec wydech to abstrakcja... No i zostajesz Ty i kupujesz:)
Myśle ze warto było - dedykowany wygar to jest to , wiem bo mam Milltek'a
gratki, pozdr
...V8
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

ja pamiętam kiedy ten wydech na allegro stał za 1500 zl i nikt nie kupował przez miesiąc
ale to było 4-5 lat temu
Obrazek
wojteQ

Post autor: wojteQ »

Masz racje SID, bo wtedy posiadaczy było jeszcze mniej, a ci którzy wówczas mieli takie wózki na pewno nie szukali wygarow na allegro, tylko wydawali po 8-10k na dedykacje. Dzisiaj takie auto ma prawdziwy miłośnik i czasem wyszpera " perełkę ". Ja sam kupiłem 18" od rs4 b5 ( ET 20!) do siebie na zimę za 1200 pln ;-)
...V8
Awatar użytkownika
quadysz

Post autor: quadysz »

mie tam sie podoba bardzo ten dzwiek, pomijam juz moja fascynacje V8 jakimkolwiek :D
chetnie poslucham pod obciazeniem ;)
Esperak

Post autor: Esperak »

dobra jak dokończę kwestie down-pipe wtedy nagram coś pod obciążeniem do tego czasu też wydech się wygrzeje i wysuszy długo stał wiec pewnie potrzebuje chwile żeby dojść do swoich parametrów.
wojteQ pisze:Masz racje SID, bo wtedy posiadaczy było jeszcze mniej, a ci którzy wówczas mieli takie wózki na pewno nie szukali wygarow na allegro, tylko wydawali po 8-10k na dedykacje. Dzisiaj takie auto ma prawdziwy miłośnik i czasem wyszpera " perełkę ". Ja sam kupiłem 18" od rs4 b5 ( ET 20!) do siebie na zimę za 1200 pln ;-)
A no to prawda ja 5 lat temu oglądając na allegro RS6 które notabene chodziły wtedy po 120-150 tyś patrzyłem na nie jak szpok w pizde i sliniłem się do ekranu i nawet przez chwile nie przyszło mi do głowy ze będzie mi dane jeździć taką niunią...:)
ODPOWIEDZ