Ankieta - ile esek jeździ na LPG, a ile na Pb
- quattrobokiem
Jakp tak czytam i rozumiem spalanie smigajac po Pl bo wiem jak sie u nas jezdzi...quattrobokiem pisze:na trasie "autostradzie do 110 km/h" w UK Nottingham-London London-Nottingham wyszlo mi spalanie 9.3L/100km
 w be gdzie na bocznych(czyli w pl normalnych) wszyscy smigaja 70-80 max i nik sie nie spieszy jak cos jes bana i wtedy 120-150. I przy tym co napialem srednio mam na kompie zawsze 10 z groszem. A w realu ok 12 bo po cos te Ps sa...
  w be gdzie na bocznych(czyli w pl normalnych) wszyscy smigaja 70-80 max i nik sie nie spieszy jak cos jes bana i wtedy 120-150. I przy tym co napialem srednio mam na kompie zawsze 10 z groszem. A w realu ok 12 bo po cos te Ps sa... 
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Heh, mozecie nie wiezyc ale udalo mi sie zrobic 8,6 :D i to powtarzalne, jechalem ze dwa razy ze standardowym ruchem na A2, czyli 110-120... :D czasem tylko 140, i za kazdym razem tyle samo. Ale trzeba delikatnie z gazem sie obchodzic :D
A normalnie jak jezdze 70-30% autostrada-warszawa(korki) to mi wychodzi srednio 11-13 zelznie od dnia ;) czasem 15 :)
gazu nie mam, ale jak skoncze dlubac w silniku to bede mial ;)

A normalnie jak jezdze 70-30% autostrada-warszawa(korki) to mi wychodzi srednio 11-13 zelznie od dnia ;) czasem 15 :)
gazu nie mam, ale jak skoncze dlubac w silniku to bede mial ;)
Nie moge hehe😊 9.3l\100 jechales Na pusto i 80km/h??quattrobokiem pisze:na trasie "autostradzie do 110 km/h" w UK Nottingham-London London-Nottingham wyszlo mi spalanie 9.3L/100km
Dobre bo srednia 130km i 4osoby to 12,5l...a jak wypalujesz to i 300km Na Baku tylko zrobisz😊
Takie wyniki to tylko w Tesco

Akurat jest to mozliwe. spalanie rzedu 9-10l mozna bezproblemowo uzyskac jadac jednostajnie do100-110. Smiejecie sie z takich wynikow ale nie kazdy zapierdala z pedalem w podlodze wyprzedzajac wszysko co sie porusza po drogach. Sztuka jest potrafic jezdzic eco i z glowa a nie katowac na maxa na prostej czy ze swiatel jak 90% posiadaczy prawa jazdy w PL.ARAS200 pisze:Nie moge hehe😊 9.3l\100 jechales Na pusto i 80km/h??quattrobokiem pisze:na trasie "autostradzie do 110 km/h" w UK Nottingham-London London-Nottingham wyszlo mi spalanie 9.3L/100km
Dobre bo srednia 130km i 4osoby to 12,5l...a jak wypalujesz to i 300km Na Baku tylko zrobisz😊
dokladnie jak piszesz bubabuba pisze:Akurat jest to mozliwe. spalanie rzedu 9-10l mozna bezproblemowo uzyskac jadac jednostajnie do100-110. Smiejecie sie z takich wynikow ale nie kazdy zapierdala z pedalem w podlodze wyprzedzajac wszysko co sie porusza po drogach. Sztuka jest potrafic jezdzic eco i z glowa a nie katowac na maxa na prostej czy ze swiatel jak 90% posiadaczy prawa jazdy w PL.ARAS200 pisze:Nie moge hehe😊 9.3l\100 jechales Na pusto i 80km/h??quattrobokiem pisze:na trasie "autostradzie do 110 km/h" w UK Nottingham-London London-Nottingham wyszlo mi spalanie 9.3L/100km
bo wlasnie tak jest... mądrego to i miło posluchaćbuba pisze:Akurat jest to mozliwe. spalanie rzedu 9-10l mozna bezproblemowo uzyskac jadac jednostajnie do100-110. Smiejecie sie z takich wynikow ale nie kazdy zapierdala z pedalem w podlodze wyprzedzajac wszysko co sie porusza po drogach. Sztuka jest potrafic jezdzic eco i z glowa a nie katowac na maxa na prostej czy ze swiatel jak 90% posiadaczy prawa jazdy w PL.ARAS200 pisze:Nie moge hehe😊 9.3l\100 jechales Na pusto i 80km/h??quattrobokiem pisze:na trasie "autostradzie do 110 km/h" w UK Nottingham-London London-Nottingham wyszlo mi spalanie 9.3L/100km