Pomału czas pomyśleć o firmie która mi wystroi S4. Terminy są więc pasuje umówiuć sie wcześniej żeby zaraz po założeniu gratów brać sie za strojenie. Jestem z okolic Krakowa. Jednak najczęściej pojawiają się firmy ( biorę południe Polski ) z Wrocławia lub Bielska.
Kiedyś słyszałem o firmie TTC z Krakowa. Sprawdziłem w necie i firma nadal działa.
Macie jakieś o niej zdanie. W necie znalazłem opinii trochę o nich, wszystkie były pozytywne ale najnowsza pochodziła z przed kilku lat i nic nie znalazłem o strojeniu 2,7 bit.
Powiecie że kombinuję bo zamiast jechać do sprawdzonych to szukam nie wiadomo czego. Ale w moim przypadku wyjazd do np. Bielska i zostawienie auta na 2-3 dni robi niemały problem czasowo-zawodowo-rodzinny.
maciek mysle ze sie mylisz bo nie mam nic do bobika ale jak juz polecach kogos z tamtej strony to powinien byc to raczej Patryk z compsportu. Bo to on stroi razem z bobikiem , chyba ze cos sie zmienilo. Ale jak mialbym wybierac Patryk vs bobik lecialbym do Patryka z zamknietymi oczami.