to nic nie znaczy ze przyszly. Ream dobrze robi ale jakbys mial miec zmieniane zeliwo to cena nowej sie zrobi. To teoretycznie nie wplywa bo polowa k03 /k04 ma to samo.
sportmile pisze:to nic nie znaczy ze przyszly. Ream dobrze robi ale jakbys mial miec zmieniane zeliwo to cena nowej sie zrobi. To teoretycznie nie wplywa bo polowa k03 /k04 ma to samo.
Nie wysyłałem im moich do regeneracji, tylko kupiłem od nich regenerowane z gwarancją. Więc skoro wg nich są ok, to chyba będzie dobrze. Tylko trochę mnie zmartwiły te pęknięcia bo gwarancja gwarancją, ale kolejne wyciąganie silnika to znowu problem
(przyznaje też, że zdecydowałem się na nich po Twojej reklamie )
Ja tu niechce nikomu nic zarzucac ale nie zalozyl bym takich turbin.....
Jezeli jest pekniecie nie powinno sie wogole tego regenerowac, dziwi mnie troche ze Ream sprzedal taka turbine ktore wedlug mnie jest uszkodzona
killerwik pisze:Ja tu niechce nikomu nic zarzucac ale nie zalozyl bym takich turbin.....
Jezeli jest pekniecie nie powinno sie wogole tego regenerowac, dziwi mnie troche ze Ream sprzedal taka turbine ktore wedlug mnie jest uszkodzona
stawiam flaszkę, że masz tak samo popękane turbiny . Coś mi się wydaje, że wszystkie urzywki tak mają. Oglądałem moją starą z urwanym wirnikiem i ma tak samo.
To mozesz mi wyslac ta flaszke bo mam zalozone nowe k04 od RS6 bez zadnych pekniec
A co do pekniec to oczywiscie ze stare mialem pekniete, i jezdzily i nawet dmuchaly jak trzeba , ale co innego jak biore stara turbine za 200zl a co innego jak biore turbine po regeneracji z gwarancja i jest tak jak na zdjeciach nie uwazasz ???
[ Dodano: 2010-11-25, 01:14 ]
Ale to tylko moje zdanie, nic nikomu nie zarzucam , luzzzzzz
SID pisze:no to mi dajesz 3 flaszki bo mam 3 komplety K04 w domu bez pęknięć
spokojnie chłopaki bo nie zarobię na te flaszki
[ Dodano: 2010-11-25, 08:19 ]
killerwik pisze:To mozesz mi wyslac ta flaszke bo mam zalozone nowe k04 od RS6 bez zadnych pekniec
A co do pekniec to oczywiscie ze stare mialem pekniete, i jezdzily i nawet dmuchaly jak trzeba , ale co innego jak biore stara turbine za 200zl a co innego jak biore turbine po regeneracji z gwarancja i jest tak jak na zdjeciach nie uwazasz ???
SID pisze:no to mi dajesz 3 flaszki bo mam 3 komplety K04 w domu bez pęknięć
spokojnie chłopaki bo nie zarobię na te flaszki
[ Dodano: 2010-11-25, 08:19 ]
killerwik pisze:To mozesz mi wyslac ta flaszke bo mam zalozone nowe k04 od RS6 bez zadnych pekniec
nigdy nie wiadomo co tam masz po paru tysiącach
Oczywiscie ze nie wiadomo, ale jak zakladalem byly eleganckie i mam lepsze samopoczucie to wiedzac, a jakbym zakladal odrazu z peknieciami bo bylo by mi jakos niesmak wladowac 12 tys w silnik i wiedziec ze mam popekane turbiny