Łokieć wczoraj kupiłem :) ale się okazało, że nie pasuje, bo mój tunel jest pod telefon, więc teraz poluję na tunel (po lifcie) :) może byś podesłał? No i roletka na tył też by się przydała, bo moja jakaś taka wybrakowana :(nosb pisze:Łokiec chcesz w czarnej skorze? Albo recaroPopiolke juz mam jakas dobra/cala to Ci podrzuce przy okazji bo tamta zmacalem pierwsza w zasiegu wzroku :)
Projekt: S4 Stage 1 ==> Stage 3 460 - 480 KM
Nie wiem co mi odbiło, bo potem mega mnie noga bolała :)Kornetto pisze:Pacze i nie wierze własnym oczom^^ Dobrze, ze pomodziles :p hahahakenpachi pisze:Przy 120 na autostradzie ~10 litrów :)Flyer pisze:Ile Ci eSa spalila w takiej trasie? btw mam 2 kompletne czarne lustra od S4 B5 :)

[ Dodano: 2014-11-18, 14:02 ]
Życie z podłokietnikiem jest wspaniałe

To ja ostatnio przez podlokietnik mialem dziwna przygode z Policja ... zatrzymali mnie na autostradzie jak jechalem do GTO i chcieli mi wmowic ze rozmawiam przez mobile... a ja jechalem na lajcie oparty o podlokietnik i trzymalem glowe oparta o rece nie spieszac sie bo Krzysiek mial byc pozniej jak sie ustawilismy wiec przez 200 km jechalem 100wka... wiec mnie wyprzedzili insignia i zatrzymali... zjebalem panow i przeprosili po czym pojechalem dalej... amatorzy hahah ...
Urwanie głowy w pracy i nie mam czasu zbytnio dokończyć ten program. Od kilku miesięcy przygotowuje się do takiego jednego certyfikatu i przez to rzadko zaglądamnosb pisze:Jak autko ? Program ? :)

Fura sprawuje się dobrze, silniczek pięknie pracuje, ale odkleiły się ciężarki od felg :) Tak nawiasem mówiąc, to ciekawe czy przy porządnych mrozach mi się zacisk sklei z felą

Teraz szykuje się zmiana oleju, przejechałem już ładnych kilka tysięcy kilometrów i przy tych cenach paliwa, frajdy jest jeszcze więcej :)
Dokładnie. Dojrzałem już żeby dokończyć program :) Na początku lutego ogarniam i zobaczymy ile ostatecznie wyjdzie :)
Furka sprawuje się dobrze, tyle, że boost przy wyższych prędkościach jest niski, spada do jednego bara, nie dokońca kumam czemu...
A tak wogóle, to wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) powinienem teraz częściej zaglądać :)
[ Dodano: 2015-04-28, 11:29 ]
Długo mnie nie było, bo byłem zajęty upalaniem fury
Wszystko sprawuje się super, ale softu jeszcze nie dokończyłem
Furka sprawuje się dobrze, tyle, że boost przy wyższych prędkościach jest niski, spada do jednego bara, nie dokońca kumam czemu...
A tak wogóle, to wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) powinienem teraz częściej zaglądać :)
[ Dodano: 2015-04-28, 11:29 ]
Długo mnie nie było, bo byłem zajęty upalaniem fury

Wszystko sprawuje się super, ale softu jeszcze nie dokończyłem