Podstawowy problem do tej pory to wlasnie elektronika bo na manualu auto nie mialo esp .pozatym głupie wyswietlenia na zegarach....
Chyba ze ktos to juz ogarnął.tez jestem ciekaw....
Moc bedzie ta sama ino straty mniejsze...
Przy ostatnim problemie ze skrzynią troszkę drążyłem temat i podobno da się to ogarnąć żeby wszystko działało (abs esp itd...) , skończyło się na automacie od Sida i jeżdżę dalej...
To auto nigdy nie będzie killerem wszystkiego co się rusza ( moje np waży 1980kg z prawie pustym bakiem) i to jest jego problem, to po prostu w miarę szybkie kombi,
Co do kosztów z tego co się orientowałem to trzeba się liczyć z kwotą 10-12k, zależy za ile kupisz skrzynie, jakie sprzęgło, przy okazji można by, a nawet byłoby wskazane zapodać większe ślimaki i męsko dmuchnąć, i w ten sposób podwajasz wartość auta ;)
Kurde jebłem sie z ceną faktycznie zapomniałem ze jeszcze inne rzeczy byly robione wtedy..
Sama sskrzynia faktycznie cos kolo 8k wyszła ...
Sorki za zamęt
konkretów nie ma bo chyba nie ma w PL RS6 z manualem... zastanów się najpierw do czego potrzebujesz auto bo z opisu wnioskuję że na razie jeszcze nie zakupiłeś, jak chcesz zrobić coś szybkiego to rs6 sobie odpuść i kup rs4 b5, no chyba że jest dla Ciebie za małe (tak jak dla mnie)
Pozdro
ja mam 194cm i b5 jest za ciasne dla mnie , a z z tylu za mną to juz nawet dziecko w foteliku nie wejdzie.... więc c5 bedzie lepszym wyborem pod tym względem...
na forum wrzucał ktoś manuala z NY ,sam robil ale więcej w temacie nie napisał,,drugiego z DE widziałem na youtubie....