Dobre
R8
byl taki jeden facet co 15 lat bolid w kuchni budował...zona go zostawiła...córka się wyprowadziła....przyjaciele się od niego odwrócili...a zeby na koniec bolidem wyjechać z kuchni musial burzyć ścianę...tak że Andrzej wiesz....jak masz zamiar budowac to tam gdzie cienkie ściany masz 
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
- wujek 2pac
Ten samochód ma centralnie montowany silnik, to już inna bajka. Osobiście przód tego samochodu mi się nie podoba, ale jak myślę o tym 4.2 w manualnej skrzyni to jest ciekawe. Oczywiście nie za te pieniądze bo za tyle to są nowe Porsche
z recenzji wynika, że samochód bardzo precyzyjny i odczucie z prowadzenia i pracy silnika jest bardzo mechaniczne, a to już rzadkość w nowych autach. Nie wzgardziłbym tym autem i jakby ktoś chciał mi je sprezentować to możliwe, że bym nie kręcił nosem 
Andrzej
- IreK_PV808
ja to tam się nie znam ale że ostatnio zaliczyłem jazdy R8 V10 Spyder
, mogę powiedzieć ,że zawiechę ma twardą (dla mnie super) , między gaz .... - bajka ( chyba się zakochałem) :D . Niestety asfalt nie co mokry więc przy mocniejszym wciśnięciu gazu tył jak wściekły szuka przyczepność . Po następnych jazdach ogarnę więcej w temacie :) THX