Dzwonilem wlasnie do grzeska i wyjasnil co i jak... Niby wsio jest zrobione jak sie umawialismy itd, co do regulacji to niby w jednej lampie bylo cos pourywane z zembatkami ale jestem przeknany ze bylo ok bo regulowalem nie jednokrotnie... jezeli tak jest to ok ale efekt dla jak dla mnie nie jest nawet zadawalajacy. Zostaje mi jeszcze wymiana zarników na nowe i wtedy zobacze czy bedzie roznica. Tyle w temacie.Bieniek pisze:No co Ty???
Moje juz tez na aucie i jest poezja. Znam kilkadziesiąt osób co maja lampy od grzecha i jest ok.
Co jest?
S4 By Jachyr
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
To śmiało reklamuj, wiele osób ma jego lampy i robi to naprawdę solidnie.Jachyr pisze:Wrociłem dzis do domu i mialem chwile to poskladalem lampy i pare pierdolek od Nosba dzieki wielkie nosb wsio doszlo cale i pasi. Jedyna załamka to lamy... Narazie nie chce z gory robic zlej opini qwerty-emu bo moze zeszla jakas pomylka ale to dowiem sie jutro jak zadzwonie, puki co nie jestem zadowolony mial byc bix nie jest i Nie dziala regulacja swiatel gora-dol...
Nie no robota zrobiona ok lampy wyczyszczone i widac ze zrobione solidnie. Tylko spodziewalem sie lepszego efektu w nocy. Zobacze jak bedzie po wymianie zarnikow i wtedy ewentualnie wysle je jeszcze raz. A z tego wszystkiego zapomnial bym o najwazniejszym Esa dostala Polskie blachyFlyer pisze:To śmiało reklamuj, wiele osób ma jego lampy i robi to naprawdę solidnie.Jachyr pisze:Wrociłem dzis do domu i mialem chwile to poskladalem lampy i pare pierdolek od Nosba dzieki wielkie nosb wsio doszlo cale i pasi. Jedyna załamka to lamy... Narazie nie chce z gory robic zlej opini qwerty-emu bo moze zeszla jakas pomylka ale to dowiem sie jutro jak zadzwonie, puki co nie jestem zadowolony mial byc bix nie jest i Nie dziala regulacja swiatel gora-dol...

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Zarniki zmienione i... Jestem pod zajebistym wrażeniem...
zwracam honor Qwert-emu robota profi i teraz efekt rowniez.
P.s cenzura moje zarniki chyba byly tam od nowosci i nie spodziewalem sie ze zmiana az tyle zrobi... A jednak.

P.s cenzura moje zarniki chyba byly tam od nowosci i nie spodziewalem sie ze zmiana az tyle zrobi... A jednak.
No... tak jak mowilem :) U mnie bylo podobnie mimo, ze zarniki mialem 4-letnie.Jachyr pisze:Zarniki zmienione i... Jestem pod zajebistym wrażeniem...zwracam honor Qwert-emu robota profi i teraz efekt rowniez.
lampy czyste a tablica i zderzak od owadów po trasie, czyli komary i muchy jara z merta conajmniej...buba pisze:Poczekaj na zime to bedziezz snieg rozpuszczal

i na PL...

Chopy nie bede zakladal nowego tematu. Chodzi o wahacze tył... Cały przod był wymieniony razem z gwintem, z tyłu wymieniłem tylko gumy na stabilizatorze i drążki ale wahaczy nie ruszałem gdyż nie było czasu

Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 20:27 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja do siebie zamawiałem cały tył z Olkusza... Przekonała mnie cena, bo wychodzi komplet bardzo korzystnie.
http://poliuretany.olkusz.pl/pl/wyniki- ... ?search=s4
Jak ci sie na tym jezdzi?? Ile km juz przejechales i czy jest jakas roznica?? Lacznie jest ich 8 o ile dobrze licze?? 3 na wahacz gora, 3 na dol i 2 na stabilizator??mlodybmx pisze:Ja do siebie zamawiałem cały tył z Olkusza... Przekonała mnie cena, bo wychodzi komplet bardzo korzystnie.
Ja kupowalem cały zestaw, którego teraz nie widze u nich na stronie, ale za całość płaciłem około 700zł bez gum do stabilizatorów, bo miałem kupować i tak H&R'y. Ciężko ocenić wpływ samych poliuretanów, bo razem z nimi zakładałem nowe amory i sprężyny... Przejechałem na tym zestawie koło 3 tysięcy i bez żadnych problemów - tyle, że to nie jest jakiś ogromny dystans.