Problem Z Radiem
- quattrobokiem
Problem Z Radiem
Panowie radio sie (Psuje) bo raz dziala a raz nie. w Momencie gdy odpalam radio mam problem z regulacja głośności "ogolnie mozna regolowac albo na maksymalna moc albo na najniższa bez możliwości ustawienia jak glosno chce sluchac. Czy ktos mial taki problem i moze ma ktos jakis pomysl jak to naprawic?:) 

- quattrobokiem
W sumie każde wsadzisz, z większym lub mniejszym grzebaniem.
Jeśli chodzi o or,i to w radiach gdzie jest szyna Can będziesz musiał jeszcze Can-adaptes kkupić jeśli byś chciał włączanie/wyłączanie po liczyku, o info na fisie zapomnij (chyba że zegary z cyfrowym zegarkiem założysz, wtedy nawet can-adaptera nie trzeba)
Zajrzyj na jakieś forum a4 a4-klub czy coś podobnego, masa info tam jest jak rożne radia podłączyć i nawet foty mają ja to we wnęteżu wygląda
Jeśli chodzi o or,i to w radiach gdzie jest szyna Can będziesz musiał jeszcze Can-adaptes kkupić jeśli byś chciał włączanie/wyłączanie po liczyku, o info na fisie zapomnij (chyba że zegary z cyfrowym zegarkiem założysz, wtedy nawet can-adaptera nie trzeba)
Zajrzyj na jakieś forum a4 a4-klub czy coś podobnego, masa info tam jest jak rożne radia podłączyć i nawet foty mają ja to we wnęteżu wygląda

Concert
2 lata temu kupowałem adapter do naprawy procesora w Radiu Concert i sama część kosztowała około 80zł + robocizna (zainteresowanym mogę posłać instrukcję naprawy) Ja swój problem z radiem rozwiązałem i teraz jest Super a poprzednio standardowe objawy: radio albo gra na maxa albo nie gra wcale :)
W razie czego mam jeszcze gdzieś kontakt do gościa który sprzedawał te adaptery
W razie czego mam jeszcze gdzieś kontakt do gościa który sprzedawał te adaptery

Ja kiedyś miałem ten model i ładnie to współgralo z wnętrzem b5
http://allegro.pl/clarion-cz501er-eg-cd ... 11605.html

- quattrobokiem
- quattrobokiem