Audi (R)S4 Limo by Savo
Pany ja wszystko rozumiem i tez lubie sobie pozapierdalac wgranicach rozsadku po drogach a jak mam naprawde ochote to Nurburgring badz Spa. Rowniez nie siedze w Pl i wiem ze drogi pozwalaja na duzo wiecej wzgledem tego jak mozna auto postawic itd, ale nie o tym mowie auto mi przynajmniej sluzy rowniez do tego aby wsiasc i pojechac do sklepu po ,,bułki" bez obawy ze nie wjade na podziemny parking czy nie przejade przez policjanta. Savo napisales ze masz auto glownie do upalania to ok kazdy robi pod siebie to co jak sie komu podoba ok. Jak juz wspomnialem gratulacje ladnej S4. Pozdro
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
- quattrobokiem
Tak , mamy 2 mechanikow choc zawsze problem u nich z czasem. Nie sa specami ale potrafia zrobic to i tamto , wymieniali turbiny , wydechy itp itd .
Jakies tam zdjecia

Jakies tam zdjecia

Ostatnio zmieniony 2014-11-08, 18:47 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jak widze kierownica jak i wstawki drewniane wzbudzaja wiele kontrowersji 
Fakt jest taki ze kazdy element jest ori z b5 , kierownice w drewnie rowniez mozna zobaczyc na niektorych prospektach.
P.S I tak jak powyzej gdzies pisalem , auto jest robione pod styl US , jak wiadomo tam i eski jezdzily z takimi dekorami
Szanuje kazdego opinie , dlatego fajne jest to ze kazdy inaczej "robi autko"

Fakt jest taki ze kazdy element jest ori z b5 , kierownice w drewnie rowniez mozna zobaczyc na niektorych prospektach.
P.S I tak jak powyzej gdzies pisalem , auto jest robione pod styl US , jak wiadomo tam i eski jezdzily z takimi dekorami

Szanuje kazdego opinie , dlatego fajne jest to ze kazdy inaczej "robi autko"