Zawsze można poszerzyć specjalnym urzadzeniem blacharskim do rozciagania :) Jeżeli ma ktos pewne auto nie "ulepione" juz wczesniej, polecam. Zainteresowanym podesle foto jak wyglada tylny "blotnik" juz po zabiegu w S4B5 z 19" kołem :)
lukas007 pisze:Zawsze można poszerzyć specjalnym urzadzeniem blacharskim do rozciagania :) Jeżeli ma ktos pewne auto nie "ulepione" juz wczesniej, polecam. Zainteresowanym podesle foto jak wyglada tylny "blotnik" juz po zabiegu w S4B5 z 19" kołem :)
a o ile milimetrow poszerzylo sie nadkole jak mozesz to wyslij zdiecie przed i po zabiegu
lukas007 pisze:Zawsze można poszerzyć specjalnym urzadzeniem blacharskim do rozciagania :) Jeżeli ma ktos pewne auto nie "ulepione" juz wczesniej, polecam. Zainteresowanym podesle foto jak wyglada tylny "blotnik" juz po zabiegu w S4B5 z 19" kołem :)
Roller'em poszerzysz tylko kant błotników i na pewno nie wygląda to tak jak błotnik z RS.
Nie wyglada jak blotnik z "RS", ale daje dobry efekt. Kwestia ogarnietego goscia, ktory juz to wczesniej robil i ma troszeczke pojecia. Nic nie da efektu, jak RS :D