Problemu z wbiciem silnika wiekszego nie bylo wiecej dowiadywania sie jak to powinno byc,bo kazdy mowil co innego.u mnie wygladalo to tak:
- trzeba zrobic przeglad tylko na okregowej stacji
-na stacji dostalem info ze mozna wbic w dowod cokolwiek sie chce lecz poj. i moc nie moze byc zwiekszona wiecej niz 30%
-on nie robil problemu lecz uprzedzil mnie ze moze to nie przejsc w wydziale komunikacji.zaznaczyl w opisie zmian konstrukcyjnych ze oprocz zmiany silnika ,zmienione zostaly chamulce na wieksze.
-w urzedzie przeszlo to be problemu,nikt nie wnikal w to,wazny byl papier ze mam przeglad.
-nie potrzeba fv na silnik,ksera dowodu dawcy,umowy kupna sprzedazy silnika
[ Dodano: 2014-10-28, 18:18 ]
Savo pisze:Fajne , ma swoj styl

Auto widac nie jest do zapieprzania tylko zeby zrobic "lal" dlatego tez w ori bylo tam 1.8

Ja jeszcze mimo wszystko upchnal bym tam zderzak na przod od eski
A silnik to z a6 ?
Tak silnik z allroada,zderzak juz mam pomalowac ino tylko
[ Dodano: 2014-10-28, 18:20 ]
Flyer pisze:Bieniek pisze:Flyer pisze:duzo zachodu miales z wbiciem silnika w dowod?
Najlepiej znajoma stacja i rozszerzony przeglad.
Niektore stacje wolaja faktury na silnik i zaswiadczenie z warsztatu, ze jest fachowo wymieniony silnik.
Do tego czepiaja sie hamulcow,bo wg prawa nie mozna ingerowac.
Mi sie udalo bez problemu zmienic.
Przeglad 300zl.
a potem do urzędu żeby zmienić dowód?
Pewnie tak,tak jak z gazem musz go wbic w dowod.ja robilem to zaraz po kupnie wiec i tak mi dowod zmieniali
[ Dodano: 2014-10-28, 18:23 ]
bracus pisze:jak patrze na to spasowanie elementów w b5 to się nóż w kieszeni otwiera :) przy zmianie zderzaka na S4 niech się ktoś bardziej przyłoży
będziesz to jeszcze całościowo malował skoro ma być show&shine ? bo na fotkach to widać jakby co kawałek kto inny malował
Auto jest w jednym kolorze,byly malowane zderzaki progi lusterka i prawdopodobnie prawy blotnik,ogolnie kolor jednolity moze tak na fotkach wyglada