Audi S4 nogaro blue by mogi
wiem ze moglo byc to przyczyna, sprawdzalem dzis i niby wszystko jest ok, jutro podlacze vaga i zobaczymy czy pokarze czujnik czy nie.
[ Dodano: 2014-10-23, 13:57 ]
Jak otwieram lub zamykam samochód pilotem to pompa się kręci przez kilka sekund. O co tu chodzi?
[ Dodano: 2014-10-23, 14:13 ]
Dzieje się to nawet z wyciągnięty pezpiecznikiem i w zależności czy otwieram czy zamykam to wydaje inne dźwięk tak jakby przy otwieraniu się kręciła w jedna a przy zamykaniu w druga stronę. Coś jak kompresor od centralnego. O co tu chodzi?
[ Dodano: 2014-10-23, 20:04 ]
Moze ktos podeslac schemat elektryczny silnika AGB?
[ Dodano: 2014-10-23, 20:10 ]
Okazalo sie ze moj sterownik silnika nie ma zasilania, teraz trzeba szukac z kad dokladnie. Mam nadzieje ze nie sam w sobie...
[ Dodano: 2014-10-23, 13:57 ]
Jak otwieram lub zamykam samochód pilotem to pompa się kręci przez kilka sekund. O co tu chodzi?
[ Dodano: 2014-10-23, 14:13 ]
Dzieje się to nawet z wyciągnięty pezpiecznikiem i w zależności czy otwieram czy zamykam to wydaje inne dźwięk tak jakby przy otwieraniu się kręciła w jedna a przy zamykaniu w druga stronę. Coś jak kompresor od centralnego. O co tu chodzi?
[ Dodano: 2014-10-23, 20:04 ]
Moze ktos podeslac schemat elektryczny silnika AGB?
[ Dodano: 2014-10-23, 20:10 ]
Okazalo sie ze moj sterownik silnika nie ma zasilania, teraz trzeba szukac z kad dokladnie. Mam nadzieje ze nie sam w sobie...
Nie kodowaniem licznika. Wcześniej był wymieniany kompresor od centralnego i kodowanie pilota, ale śmigalo bez problemu. Teraz to ja nie mam pojęcia o co tu chodzi
[ Dodano: 2014-10-24, 05:25 ]
To ze coś jest popierdolone to ja wiem. Bardziej bym prosił o pomoc gdzie może leżeć problem. Wiem ze ciężko tak na forum jeśli chodzi o tego typu problemu, ale nikt nie ma schematu AGB? Wskazać mi zasilanie sterownika? Co kolwiek? Dwa miesiące napraw, a na koniec taka niespodzianka. Sami mnie rozumiecie ze chciałbym juz odpalić...
[ Dodano: 2014-10-26, 15:17 ]
Dalej stoję w miejscu a nikt nie potrafi mi pomóc. Może ktoś mi wskazać zasilanie sterownika na schemacie? Bardzo proszę. Na pewno wielu z was jest w stanie to zrobić
[ Dodano: 2014-10-27, 19:04 ]
Tylu tu fachowcow a nawet jeden sie nie pofatyguje zeby pomoc... Dzieki panowie
To ze coś jest popierdolone to ja wiem. Bardziej bym prosił o pomoc gdzie może leżeć problem. Wiem ze ciężko tak na forum jeśli chodzi o tego typu problemu, ale nikt nie ma schematu AGB? Wskazać mi zasilanie sterownika? Co kolwiek? Dwa miesiące napraw, a na koniec taka niespodzianka. Sami mnie rozumiecie ze chciałbym juz odpalić...
Dalej stoję w miejscu a nikt nie potrafi mi pomóc. Może ktoś mi wskazać zasilanie sterownika na schemacie? Bardzo proszę. Na pewno wielu z was jest w stanie to zrobić
To nie tak stary ze nikt ci nie probowal pomodz bo gdyby tak bylo u gory nie mial bys ani jednego postu odpwowiedzi. Chodzi o to ze na odleglosc to mozna tylko gdybac to tak jak bys mial robic operacje przez skypa... Byl bys na miejscu podjechal by ktos do ciebie albo ty z autem i bylo by duzo latwiej.mogi90 pisze:Nie kodowaniem licznika. Wcześniej był wymieniany kompresor od centralnego i kodowanie pilota, ale śmigalo bez problemu. Teraz to ja nie mam pojęcia o co tu chodzi![]()
To ze coś jest popierdolone to ja wiem. Bardziej bym prosił o pomoc gdzie może leżeć problem. Wiem ze ciężko tak na forum jeśli chodzi o tego typu problemu, ale nikt nie ma schematu AGB? Wskazać mi zasilanie sterownika? Co kolwiek? Dwa miesiące napraw, a na koniec taka niespodzianka. Sami mnie rozumiecie ze chciałbym juz odpalić...![]()
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...