Pewnie ze Tak ale własciciel za to traktuje je w sposob odpowiedni:D PEŁEM GWIZDEK i nie ma przebacz:P:Pbuba pisze:robisz wiecej km niz wlasciciel
Audi s4 5.0 tfsi
Adam jeżdzi po bułki i meble, a ja upalam :)
Jest już kupiec na zestaw - ale napiszę do czego idzie jak już kupi, aby nie zapeszać...
Tym razem chciałbym aby auto wyglądało jak igła RS4, a jeżdziło jak Lambo TT i do tego pozostawało sleeperem :) Mam nadzieję że się uda zachować jak najlepiej ori wygląd
Jestem podjarany na maxa i najchętniej to bym już wsadził silnik, zrobił środek, body RS4, 19ki, fajny kolor i wyjechał na ulice :))))))
Ale jak widać będzie to megawyzwanie dla Adama i chłopaków.
Liczę że efekt końcowy zaskoczy nie tylko mnie ale i cały świat tuningu
Jest już kupiec na zestaw - ale napiszę do czego idzie jak już kupi, aby nie zapeszać...
Tym razem chciałbym aby auto wyglądało jak igła RS4, a jeżdziło jak Lambo TT i do tego pozostawało sleeperem :) Mam nadzieję że się uda zachować jak najlepiej ori wygląd

Jestem podjarany na maxa i najchętniej to bym już wsadził silnik, zrobił środek, body RS4, 19ki, fajny kolor i wyjechał na ulice :))))))
Ale jak widać będzie to megawyzwanie dla Adama i chłopaków.
Liczę że efekt końcowy zaskoczy nie tylko mnie ale i cały świat tuningu

Narazie myslę o mocy 750km/800Nm - stage 1 - czyli wydech, IC i "program".
Polansuje się tym, a potem zobaczymy, bo tu już można po 100 koni dodawać co miesiąc (turbawki/wałki/zakucie itd itd itd 1800Koni hehe)...
Daniel już objechany i nawet jak będzie miał coś mocnego to dwa dni roboty i jest już za nami
Polansuje się tym, a potem zobaczymy, bo tu już można po 100 koni dodawać co miesiąc (turbawki/wałki/zakucie itd itd itd 1800Koni hehe)...
Daniel już objechany i nawet jak będzie miał coś mocnego to dwa dni roboty i jest już za nami

:D:DNikolas pisze:Narazie myslę o mocy 750km/800Nm - stage 1 - czyli wydech, IC i "program".
Z takim zestawem to juz bez kitu, Veyron 2x Twin turbo NX i jetpack, a i tak może nie być pierwszy:DD