Jachyr pisze:Powiedzmy ze film jest gotowy a w zasadzie 2 ale cenzura... Jest problem bo jak sie okazalo gowno ktore sciagnalem aby obslugiwalo pliki z gopro jest beta i po za konczenu skladania filmu pojawil sie komunikat ze zostanie wyswietlone logo na srodku wyglada to strasznie po chuju...
Ja w windows live movie maker odrabiam filmy i zdjecia, prosty i bez jakiś napisów no chyba że chcesz coś tam umieścić
Ta wiem Floro ja tez kiedys sie nim bawilem ale format z gopro jest jakis dziwny i nie obsluguje go wiekszosc programow:/ to co sie udalo to posklejalem... Czy sie przyjmie sie okaze...:p niebawem 2 film
No choc jakies pozytywne opinie... juz myslalem ze siedzialem na darmo:) na przyszly raz to ja zaopiekuje sie kamerka i cosk konkretniejszego sie poskleja
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Filmy świetne
I na otwarciu pierwszego moja czarnula i dźwięki z jej wydechu ooo dzięki dzięki
Na następny taki spot proponuję mniej statycznie..... zrobić sobie wspólny przejazd po okolicy, jakieś dodatkowe konkurencje siłowo zręcznościowe i takie tam inne.... będzie więcej zabawy, więcej emocji i więcej wspomnień