W tej chwili - czas zabawy i sprawdzania przy każdej nadarzającej się okazji czy przypadkiem KM się "nie rozbiegły" myślę że spalanie oscyluje pomiędzy 18 - 20L
Nie wiem tylko czy ten czas się kiedyś skończy , przecież sam /sami/ wiecie że ciężko jest naszymi samochodami jeździć z prędkością turystyczno - krajoznawczą
(no chyba że w korku)
bugta pisze:W tej chwili - czas zabawy i sprawdzania przy każdej nadarzającej się okazji czy przypadkiem KM się "nie rozbiegły" myślę że spalanie oscyluje pomiędzy 18 - 20L
Nie wiem tylko czy ten czas się kiedyś skończy , przecież sam /sami/ wiecie że ciężko jest naszymi samochodami jeździć z prędkością turystyczno - krajoznawczą
(no chyba że w korku)
Heh coś o tym wiem :)
tak z ciekawości zapytałem bo pojemność dużo większa, fajnie że powiedziałeś ile spala, a nie jakieś głupie teksty, typu nie patrze bo mam RS6 ile wleje tyle spali :) dobrze o Tobie świadczy. Jakby nie patrzeć koszt eksploatacji. Powiem Ci szczerze, że jestem zaskoczony bo tragedii nie ma. Moje 300 konne S4 spala od 13-17l także przepaści nie ma. Ja jestem wygodny i bryła C6 by mi bardzo pasowała. Pomyśle może za rok też zakupie :)
Pozdro i bezawaryjności!
Barton66 życzę Ci, aby zrealizowały się Twoje plany motoryzacyjne ( te i inne też)
Ja nie przypuszczałem że jazda samochodem może mi sprawić jeszcze tyle frajdy.