Witam
Witam
Witajcie.W przeszłości już użytkowałem wozy tej marki i teraz jakoś tak wyszło,że wpadł mi w ręce fajny egzemplarz,więc najwyższa pora poczytać trochę na forum o tych wozach.
Pozdrawiam wszystkich.

Pozdrawiam wszystkich.
Re: Witam
Czołem. Evo to kicha, co?waszka pisze:Witajcie.W przeszłości już użytkowałem wozy tej marki i teraz jakoś tak wyszło,że wpadł mi w ręce fajny egzemplarz,więc najwyższa pora poczytać trochę na forum o tych wozach.
Pozdrawiam wszystkich.

Evo to nie kicha. Witaj.

Ostatnio zmieniony 2014-09-20, 06:02 przez Rafal84, łącznie zmieniany 1 raz.

Dokładnie V8 + gazikLCQ pisze: chyba że V8+ gazik to spoko na miasto

Dupy nie urywa ale jazda tym wozem taś taś taś to mega przyjemność.Kiedyś powoziłem 80,90,100cc ale przyszedł czas na realizację marzenia.Co prawda w 50%,bo marzy mi się RS4 B5 ale S4 trafiłem w takim stanie,że żal go oddać w świat.
 Dupy nie urywa ale jazda tym wozem taś taś taś to mega przyjemność.Kiedyś powoziłem 80,90,100cc ale przyszedł czas na realizację marzenia.Co prawda w 50%,bo marzy mi się RS4 B5 ale S4 trafiłem w takim stanie,że żal go oddać w świat.Poturlam się trochę a potem się pomyśli

Fakt,że nie ma lepszej opcji do skręcania w rozsądnym budżecie.Rafal84 pisze:Evo to nie kicha. Witaj.
Ciekawi mnie co niebawem pokaże Focus RS 4x4

Póki co foty dupowoza :