[ Dodano: 2014-09-14, 08:00 ]
tylko, że u nas większość projektów to cebulako-druciarskie... uzywane turbo, uzywane czesci, uzywane xxuj wie co, wynik i podnieta.kenpachi pisze:Chwalą bo nie widzieli ku..rwa projektów u nas lol

a co to za zaglądanie do kieszeni ? typowe polskie podejście... dlatego im mniej osób wie jakie części wsadziłem tym lepiej, pewnie żebym włożył i byłoby to zasrane druciarstwoFlyer pisze:Nie kazdy ma tak glebokie kieszenie jak Ty, a uzywane turbo to nie jest wyznacznik druciarstwa. Sam zreszta miales zalozyc uzywane glowice...
 , ale wyszło że nie były potrzebne. Nie chodzi bardziej o sam fakt a podejście, każdy ma inne. Ja mam takie, czy to tuning, czy to czy tamto, ale na necie już opinii nie można powiedzieć bo zaraz się zrobi szum jak z najazdem na ukraine... dlatego czasem lepiej się nie odzywać, choć ciężko..
 , ale wyszło że nie były potrzebne. Nie chodzi bardziej o sam fakt a podejście, każdy ma inne. Ja mam takie, czy to tuning, czy to czy tamto, ale na necie już opinii nie można powiedzieć bo zaraz się zrobi szum jak z najazdem na ukraine... dlatego czasem lepiej się nie odzywać, choć ciężko..i dlatego trzeba się cieszyć z takich którzy mają, miło widzieć garaże pełne klasyków i aż się chce rękę uścisnąć takiemu stryjkowi ;) i podziwiać za właśnie takie konkretne podejście :)bartek75 pisze:aaaa mój stryjek ma jeszcze więcej sosu niż wydajcie pokój pany.
generalnie będzie S na franken turbo i będzie niebawem zapierdalać. i z tego trzeba się cieszyć i trzymać kciuki!
kenpachi tylko tak Ci się wydaje że to mniejszy kłopotkenpachi pisze::) Nooo :) Ale niestety nie mam zdjęć reszty gratów, bo są już w warsztaciegowor86 pisze:Graty zjeżdżają to jak by swieta w lecie
[ Dodano: 2014-08-06, 11:16 ]:) Trzeba było kupić eresa :) ale z drugiej strony, to mega frajda jest tuningować furę.Flyer pisze:Szjeeet... prawie połowa wartości auta :Dkenpachi pisze:W sumie frankeny z rurami około 9000 wyszły. Odbiór w poniedziałek :) i bede miał wszystko :)

amenluk448 pisze:Wiadomo ze gdybysmy mieli na glowie tylko wydatki na auta to te byly by perelkami po 700+++.