Glowy .... jesli to prawda .... to slowa AW sie sprawdzily... kurna to jest najgorsze jak sie narobisz a tu takie niespodzianki... ehhh... nie lam sie stary... zlosc minie i trzeba ogarnac... powodzenia
to jest wlasnie ten moment "wkurwienia" o ktorym koledzy tak czesto pisali.. Ech mnie tez to pewnie czeka. Odbieram w sobote ostatnie czesci i skladam ten balagan do kupy.
Nie ze niebrzmi dobrze. Poprostu jak ktos mi daje woz na modyfikacje to zajmuje sie nim kompleksowo. Nie biore uzywanych czesci niewiadomego pochodzenia. Zycie mnie tego nauczylo.
aw69 pisze:Nie ze niebrzmi dobrze. Poprostu jak ktos mi daje woz na modyfikacje to zajmuje sie nim kompleksowo. Nie biore uzywanych czesci niewiadomego pochodzenia. Zycie mnie tego nauczylo.
kenpachi pisze:
Lypa jest straszna. Ale trzeba walczyć dalej.
Nie ukrywam ,że takiej odpowiedzi właściciela oczekiwałem...:-)Na pewno uda się temat ogarnąć szybko...,głowice to w końcu nie jest jakiś mega wydatek przy takich modach..., powodzenia życzę
A tak naprawdę do wiecie co się stało, czy dopiero będziecie rozbierać motor?
kenpachi pisze:
Lypa jest straszna. Ale trzeba walczyć dalej.
Nie ukrywam ,że takiej odpowiedzi właściciela oczekiwałem...:-)Na pewno uda się temat ogarnąć szybko...,głowice to w końcu nie jest jakiś mega wydatek przy takich modach..., powodzenia życzę
A tak naprawdę do wiecie co się stało, czy dopiero będziecie rozbierać motor?
Wiemy na bank, tylko nie znamy jeszcze rozmiaru nieszczęścia. Nosb jak da radę to jutro je zdejmie i zobaczy jak tłok. 3majcie za nas kciuki!
[ Dodano: 2014-09-11, 21:06 ]
mogi90 pisze:bedzie dobrze stary, nie mozna sie poddawac zdrowie!