luk448 pisze:kenpachi, mysmy nie stawali na kresce.Punto to byl Abarth i nie o to chodzi jak jezdzil tylko jakby przypierdolil w taksowkarza bo wjechal na czerwonym swietle na skrzyzowanie.Powinien na kolanach isc na Jasna Gora ze taki fart. bskbp, gdzie byles na spocie?Na Bemowie czy na Cargo? RRyb, no nie ma sensu bo tak od razu zaczałeś zapierdalac ja tam chcialem sie delektowac jazda a to cenzura -trzeba bylo zapierdalac hehe az mi wtyczka spadla przy 260 Km/h plus
Bylem z godzinke na cargo, moj kumpel połapał sie chwile swoją R'ka, postalismy troche, popatrzylismy jak znajomi mojego kumpla sie łapią i zawijka do domu :)
[ Dodano: 2014-09-04, 16:09 ]
Mozna by Panowie kiedys np w niedziele hehe wpasc samemu na cargo i sami bysmy sie poganiali troszke bez zbednej widowni i sensacji
luk448 pisze:RRyb, Ty bskbp, byles eska moze na WB?
Mozna by Panowie kiedys np w niedziele hehe wpasc samemu na cargo i sami bysmy sie poganiali troszke bez zbednej widowni i sensacji
luk448 pisze:RRyb, Ty bskbp, byles eska moze na WB?