Battle Royale - wyscigi na 1/4 mili

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

z jednej strony nie ma coś się STANowi dziwić, że tak zorganizował, sam bym tak zrobił... żeby jak najmniej buractwa było, jak na Modlinie kiedyś albo na Bemowie, browar w reku, fujara na wierzchu, "znachorów" co nie miara, z pannami z sobotniej nocy wyjętymi przy okazji....
ksiaze

Post autor: ksiaze »

Rafal84 pisze:z jednej strony nie ma coś się STANowi dziwić, że tak zorganizował, sam bym tak zrobił... żeby jak najmniej buractwa było, jak na Modlinie kiedyś albo na Bemowie, browar w reku, fujara na wierzchu, "znachorów" co nie miara, z pannami z sobotniej nocy wyjętymi przy okazji....

:D
aw69

Post autor: aw69 »

pierwsza taka impreza więc niema co się dziwić. Dopóki w PL nie będzie naprawde szybkich aut na 1 mile to i zainteresowanie naszych zagranicznych sąsiadów bedzie słabe. Ogólnie impreza pod względem wizualnym i organizacyjnym nie odbiegała niczym od tych z seri unlim z Rosji. Gratki dla Stasia.
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Adam myslisz ze nie ma takich aut? Chyba cos by sie znalazlo. Poza tym lokalizacja nastawiona na kierowcow z RU. Gdyby zrobili przy zachodniej granicy to mysle ze byliby w stanie sciagnac wiecej ciekawych aut z Europy
Awatar użytkownika
Rafal84

a nawet jak są, to nie wszyscy chcą jechać i udowadniać coś innym. Nie każdy kto ma 1200 koni pod maską leci w week na zawody na 1 mile, lepiej pojechać gdzieś w plener :) ... % ;)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Byl ktos w niedziele? Ruskie sie wypieli podobno i wiekszosci fur 1000+ nie bylo
darkangle1

Post autor: darkangle1 »

Byłem, chyba nawet wszystkich fur 1000+ nie było. Z powodu deszczu jeszcze zawody odbywały się tylko po jednym torze i tylko na 1/4 mili. Także szybko się zwinąłem, nawet wystawcy szybko sprzątnęli po sobie.

EDIT:
Wszystkie zdjęcia jakie zrobiłem
https://plus.google.com/photos/11700913 ... 0425221649
michałswd

Post autor: michałswd »

Najz
Toldi

Post autor: Toldi »

ja tez byłem i powiem wam ze niezły przekręt ta impreza.... :lol: :lol: :lol:
Przekladali auta z klas do dklas żeby RS6 Sportmile wygrało. Kolege który wygral swoja klase przezycili bez jego wiedzy do klasy wyżej, żeby RS6 wygrało. Nagle okazało się tez ze tylka tą klase - gdzie wygralo RS6 - sponsoruje Audi Polska i RS6 dostało talon na 1500 - chyba złotych.....
A reszta za wygrane - quick detailer i malutką mikrofibrę :mrgreen: ..... :roll: :roll: :roll:

Mam nadzieje ze jeśli za rok będzie ta impreza to podejdą do tego poważnie a nie tylko jako zabawa dla kolegów..........
VW Golf 7R Tornado Red
www.vag-racing.pl
Awatar użytkownika
Rafal84

Toldi pisze:ja tez byłem i powiem wam ze niezły przekręt ta impreza.... :lol: :lol: :lol:
Przekladali auta z klas do dklas żeby RS6 Sportmile wygrało. Kolege który wygral swoja klase przezycili bez jego wiedzy do klasy wyżej, żeby RS6 wygrało. Nagle okazało się tez ze tylka tą klase - gdzie wygralo RS6 - sponsoruje Audi Polska i RS6 dostało talon na 1500 - chyba złotych.....
A reszta za wygrane - quick detailer i malutką mikrofibrę :mrgreen: ..... :roll: :roll: :roll:

Mam nadzieje ze jeśli za rok będzie ta impreza to podejdą do tego poważnie a nie tylko jako zabawa dla kolegów..........
hahaha :) :lol: jednak moje przypuszczenia gdzieś tam głęboko w głowie się potwierdziły, kółko wzajemnej adoracji...
sportmile

Post autor: sportmile »

Toldi co ty piszesz za glupoty ?
Moj gtr z czasem 27.124 po motocyklach byl najszybszym autem . Nawet nie wiem w jakiej ja klasie byłem i mnie to nie interesuje za bardzo . Moze byc street , supersport czy sport car nie ma znaczenia mial najlepszy czas et . Darek z czasem 28.1 tez wygral klase w ktorej byl zapisany od poczatku premium performance niby kto byl szybszy od niego w klasie . Moj start byl sposnorowany przez organizatora ja jechalem tam z wystawa aut ... typowy lansik i tyle . Jesli ktos ma jakies zastrzezenia to jest organizator i zaufaj mi ze nie musze przepychac tego auta zeby wygrywalo
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
ODPOWIEDZ