Ja akurat ją pamietam...Floro pisze:"Zwykłe" eSki zostały w cieniu przykuwających wzrok grubych RSek , heh mojej pewnie większość nie kojarzyRydel pisze:Stało na samym końcu i poza gwintem to pelna seria wiec sie nie rzucalo w oczy :p
S4 B5 Szwajcar w stanie igła FULL
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Ja tez pamietam. Rudy z niej przeskakiwal na moja...Jachyr pisze:Ja akurat ją pamietam...Floro pisze:"Zwykłe" eSki zostały w cieniu przykuwających wzrok grubych RSek , heh mojej pewnie większość nie kojarzyRydel pisze:Stało na samym końcu i poza gwintem to pelna seria wiec sie nie rzucalo w oczy :p
buba pisze:Ja tez pamietam. Rudy z niej przeskakiwal na moja...Jachyr pisze:Ja akurat ją pamietam...Floro pisze:"Zwykłe" eSki zostały w cieniu przykuwających wzrok grubych RSek , heh mojej pewnie większość nie kojarzyRydel pisze:Stało na samym końcu i poza gwintem to pelna seria wiec sie nie rzucalo w oczy :p
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Odwiedzałem dzisiaj łódzkie asp i skoro miałem ten przywilej stania pod samym wejściem to strzeliłem fotke
Macie tutaj te amerykańskie kratki bez halogenów, o które się pytaliście.

picupload

bild hochladen

picupload

bild hochladen
Andrzej
Fajne ,Chcem takie , gdzie i w jaki sposób je kupiłeś jeżeli to nie tajemnicaRydel pisze:Odwiedzałem dzisiaj łódzkie asp i skoro miałem ten przywilej stania pod samym wejściem to strzeliłem fotkeMacie tutaj te amerykańskie kratki bez halogenów, o które się pytaliście.
było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
normalnie w serwisie za chyba 130zł sztuka. Pogoniłem już światła więc nie ma bólu cenowego. Numer masz tutaj http://www.ecstuning.com/Audi-B5_S4--2. ... er/ES5745/
Andrzej
Panowie mam pytanie. Otóż odkąd sprowadziłem samochód, to nic nie robiłem z elementami blacharskimi. Teraz zacząłem się zastanawiać czy by nie zacząć powoli wymieniać niektórych elementów żeby auto jakoś wyglądało. Widzę, że na allegro jest dużo części i jedyne na czym mi zależy to żeby nie były już malowane i żeby był ten sam kolor LZ5K. Na pierwszy ogień posłałbym parę drzwi ze strony pasażera bo mają wgniota. Jak to jest z listwami w S4 a A4? Widzę, że są różnice, ale czy to tylko listwy? Jak też jest z błotnikami przednimi?
Jeżeli te drzwi mają inne listwy to trochę pewnie słabo z dostaniem tego w kolorze.
Jeżeli te drzwi mają inne listwy to trochę pewnie słabo z dostaniem tego w kolorze.
Andrzej