Jakie doladowanie i zaplon? Bo wynik nie powala na kolana. Taka moc mozna zrobic na k04 z RS4 gdy zadba sie o przeplywy wszedzie. Zreszta moze kolega sie pochwali autem zaniedlugo i wykresem
zabba88 pisze:Jakie doladowanie i zaplon? Bo wynik nie powala na kolana. Taka moc mozna zrobic na k04 z RS4 gdy zadba sie o przeplywy wszedzie. Zreszta moze kolega sie pochwali autem zaniedlugo i wykresem
zabba88 pisze:Jakie doladowanie i zaplon? Bo wynik nie powala na kolana. Taka moc mozna zrobic na k04 z RS4 gdy zadba sie o przeplywy wszedzie. Zreszta moze kolega sie pochwali autem zaniedlugo i wykresem
W sumie pomyslalem o tym samym jak wrocilem do 1 strony tematu... Ja pomalu zaczynam tez kompletowac co nie co i tak zaczalem sie zastanawiac nad turbo bo j/w te moce mozna ustrzelac na rs4 ale bynajmniej jak dla mnie wole miec zapas i szukam rs6 jak u Ciebie Gawor i to chyba nie koniec puki co??:>>
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
W sumie pomyslalem o tym samym jak wrocilem do 1 strony tematu... Ja pomalu zaczynam tez kompletowac co nie co i tak zaczalem sie zastanawiac nad turbo bo j/w te moce mozna ustrzelac na rs4 ale bynajmniej jak dla mnie wole miec zapas i szukam rs6 jak u Ciebie Gawor i to chyba nie koniec puki co??:>>
No tak ale k04 z rs4 sa lepsze na używanie na codzien i w miescie bo wstaja wcześniej niż k04 rs6,i każdy zakłada co mu pasuje wiadomo ze większość woli k04 z rs6 bo po co pózneij dwa razy wydawac pln jak można raz o ile ktoś później planuje więcej KM.Jak dla mnie dobrym rozwiązaniem jest hybryda,sam mam i ich potecjał jest ok 500KM i jak na razie dla mnie one wystarcza i jestem zadowolny, na miasto sa oki,na trasach tez się dobrze spisuja
Wyszło niewiele przy tych rzeczach ponieważ blokował go ostatni wydech i brak układu dolotowego większego na przykład od rs4.
Teraz wiem co jeszcze trzeba wymienic i powinno wyjść około 500 ale to dopiero w przyszłości.