Vice versa Telo :DTelo pisze:Mam nadzieję że na kolejnym zlocie też się pojawię,bo na ten nie zdążyłem auta skończyć!
Spot S/RS PL 2014
https://www.youtube.com/watch?v=GUBrnzW ... e=youtu.be
jechałem dość mocno załadowany i dopiero jak zjechał na prawy pas można było do końca wcisnąć gaz... Najlepiej zobaczyć w HD.
  Najlepiej zobaczyć w HD.
Pomału kleje tez to co mam z kamerki jak będzie gotowe podeśle

jechałem dość mocno załadowany i dopiero jak zjechał na prawy pas można było do końca wcisnąć gaz...
 Najlepiej zobaczyć w HD.
  Najlepiej zobaczyć w HD.Pomału kleje tez to co mam z kamerki jak będzie gotowe podeśle

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- IreK_PV808
Seria z programem, centralny Ic, swiece rs4. Wyplulo 321 wiec z rolki pewnie bylo by ciezko, i jak pisalem bylem naprawde sporo zaladowany ale do tych 250 musialem odpuszczac z gazu dopiero jak zjechal Moglem wcisnac do konca.LCQ pisze:rzadki model w cabrio, ładnie zapierdziela, z rolki to chyba kiepsko?? ile masz sz-mocy??
P.S.widzę że biba była dobra, tak dalej
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- wujek 2pac
No i wlasnie wpadlem do domu doslownie na 30 min i spiesze wszytskim podziekowac... fajnie jest miec do kogo gadac  

Wszystko ekstraklasa, ja i kolezanka z pracy vel zlociutka mega zadowoleni 

Za rok lub wczesniej musowo powtorka, i jestem nawet w stanie odpuscic wyjazd na tor na rzecz orkiestry choc na jeden wieczor 

Kto widzial (mam nadzieje, ze nieliczni) to wiedza o co chodzi
ps. co zlego to nie ja 

psII. Bartek, na nastepny raz przygotuje jeszcze kilka mocnych sentencji, no stress 

Wszystko ekstraklasa, ja i kolezanka z pracy vel zlociutka mega zadowoleni

Za rok lub wczesniej musowo powtorka, i jestem nawet w stanie odpuscic wyjazd na tor na rzecz orkiestry choc na jeden wieczor

ps. co zlego to nie ja

psII. Bartek, na nastepny raz przygotuje jeszcze kilka mocnych sentencji, no stress

Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7

Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4