Słuchajcie mam taki problem...nie wiem co jest powodem hałasu auta, powyżej 80-90kmh robi się głośno, jest to jednostajny delikatny huk który ustępuje na np. zakrętach, zmieniłem opony letnie bo myslalem ze tutaj jest problem ale dalej jest to samo...koła zostały wyważone chociaż dostałem info od wulkanizatora że jedna może być delikatnie krzywa ale nie powinna powodować takiego dziwnego hałasu...nie wiem gdzie zacząć aby tego nie było i teraz pytanie/prośba czy możecie mi na jeden dzien pozyczyc felg z oponami (zapłace kaucje i do tego jakąś kaskę za wypozyczenie) chciałbym wrzucic inne felgi z oponami i zobaczyć czy będzie to samo czy szukać problemów w przeniesieniu napędu czy łożyskach czy jednak nowe oponki i felgi wszystkie to prostowania...wkurza mnie to strasznie bo byłem ostatnio w trasie i buczało jak cholera.
Czekam na info...woj. mazowieckie..podjade, odbiore, zapłacę i oddam tego samego dnia lub na drugi dzień.
pozd
Problem z oponami/felgami prośba o pomoc
Lozysko
Podnieś auto i pokręć każdym kołem. Będziesz czuł opór/słyszał że głośniej się kręci
Ale oczywiście za 500zl mogę Ci pożyczyć koła
Podnieś auto i pokręć każdym kołem. Będziesz czuł opór/słyszał że głośniej się kręci
Ale oczywiście za 500zl mogę Ci pożyczyć koła
Ostatnio zmieniony 2014-06-23, 15:26 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.