4 MAJ UŁĘŻ 1/4 MILI

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

czytam i czytam śmiać mi się chce. tyle chłopa na małym parkingu i nie mogli się znaleźć :mrgreen:
Norbi

Post autor: Norbi »

Ty Bubiszon, ty masz zakaz wychodzenia z domu, czy jak?
Awatar użytkownika
buba

Nie. Leżałem palnikiem do góry w Bieszczadach i dopiero wróciłem na chatę (a musiałem teściów w Łodzi odwiedzić więc nie po drodze). Zresztą jak patrzyłem to nie było dla mnie zawodnika więc nie było sensu jechać :mrgreen:
Awatar użytkownika
FOSS

Post autor: FOSS »

Cóż, fajnie było ale....
może się nie znam ale mi jako widzowi kilka rzeczy uwierało... jak chociażby brak narratora który prowadziłby tą imprezę, gadał coś o samochodach które startują, informował o wynikach czy ogólnie o przebiegu imprezy :-x
zakaz wchodzenia do parku maszyn też jakiś "z dup..." - pogadać ze znajomymi którzy startowali można było tylko przez płot :-x
ograniczenie długości miejsc stojących wzdłuż pasa startowego też nie było zbyt mądre już nie wspominając o braku jakiejkolwiek trybuny :-x
generalnie impreza chyba bardziej dla samych startujących niż widzów - osobiście byłem lekko znudzony co rzadko na takich imprezach mi się zdarza :evil:

Dobrze że pogoda dopisała bo jakby padało to już klapa byłaby kompletna ;-)
Ostatnio zmieniony 2014-05-04, 22:43 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
FOSS motorsport ... pl/de
Norbi

Post autor: Norbi »

FOSS pisze:Cóż, fajnie było ale....
może się nie znam ale mi jako widzowi kilka rzeczy uwierało... jak chociażby narratora który prowadziłby tą imprezę, gadał coś o samochodach które startują, informował o wynikach czy ogólnie o przebiegu imprezy :-x
zakaz wchodzenia do parku maszyn też jakiś "z dup..." - pogadać ze znajomymi którzy startowali można było tylko przez płot :-x
ograniczenie długości miejsc stojących wzdłuż pasa startowego też nie było zbyt mądre już nie wspominając o braku jakiejkolwiek trybuny :-x
generalnie impreza chyba bardziej dla samych startujących niż widzów - osobiście byłem lekko znudzony co rzadko na takich imprezach mi się zdarza :evil:

Dobrze że pogoda dopisała bo jakby padało to już klapa byłaby kompletna ;-)
+1
Awatar użytkownika
buba

Dostałem takie foto i info że to czyjaś eska z forum była dzisiaj na lotnisku

Obrazek
Awatar użytkownika
arti@R1

Post autor: arti@R1 »

Norbi, RS6+ C5 kolegi Architekta z forum...
sztybor

Post autor: sztybor »

Ja wpadlem podkoniec z dzieciakami.. myslalem ze ich zainteresuja furki..ale 4 lata to za malo:p balony zrobily furore..

Podobnie jak FOSS ja i slubna po 15 minutach bylismy znudzeni i rozczarowani brakiem organizcji..
1. Brak tablicy z aktualnymi wynikami
2. Brak info kto startuje, jaka fura, moc, przez kogo modzona..
3. Park maszyn powinien miec dwie sekcje.. jedna ogolno dostepna, druga przed-startowa zamknieta..
4. Wiem ze to nie ta skala.. ale trybuny jak na Karowej byly by zajebistym pomyslem :)

Z gwiazd sceny tuningowej widzialem tylko Nosba na zjezdzie ;)

Zaluje ze nie wpadlem wczesniej obadac forumowe furki :(
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

FOSS dobrze strescil :)

Inna sprawa ze ja pojechalem rekreacyjnie , bez wymagan , pokrecic sie, popierdolic glupot :)
Obrazek
Awatar użytkownika
arti@R1

Post autor: arti@R1 »

Krótki filmik z Impezy sie ukazał... https://www.youtube.com/watch?v=NkNWLOO2gZ0
miki001

Post autor: miki001 »

ODPOWIEDZ