4 MAJ UŁĘŻ 1/4 MILI
Cóż, fajnie było ale....
może się nie znam ale mi jako widzowi kilka rzeczy uwierało... jak chociażby brak narratora który prowadziłby tą imprezę, gadał coś o samochodach które startują, informował o wynikach czy ogólnie o przebiegu imprezy
zakaz wchodzenia do parku maszyn też jakiś "z dup..." - pogadać ze znajomymi którzy startowali można było tylko przez płot
ograniczenie długości miejsc stojących wzdłuż pasa startowego też nie było zbyt mądre już nie wspominając o braku jakiejkolwiek trybuny
generalnie impreza chyba bardziej dla samych startujących niż widzów - osobiście byłem lekko znudzony co rzadko na takich imprezach mi się zdarza
Dobrze że pogoda dopisała bo jakby padało to już klapa byłaby kompletna
może się nie znam ale mi jako widzowi kilka rzeczy uwierało... jak chociażby brak narratora który prowadziłby tą imprezę, gadał coś o samochodach które startują, informował o wynikach czy ogólnie o przebiegu imprezy

zakaz wchodzenia do parku maszyn też jakiś "z dup..." - pogadać ze znajomymi którzy startowali można było tylko przez płot

ograniczenie długości miejsc stojących wzdłuż pasa startowego też nie było zbyt mądre już nie wspominając o braku jakiejkolwiek trybuny

generalnie impreza chyba bardziej dla samych startujących niż widzów - osobiście byłem lekko znudzony co rzadko na takich imprezach mi się zdarza

Ostatnio zmieniony 2014-05-04, 22:43 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
FOSS motorsport ... pl/de
+1FOSS pisze:Cóż, fajnie było ale....
może się nie znam ale mi jako widzowi kilka rzeczy uwierało... jak chociażby narratora który prowadziłby tą imprezę, gadał coś o samochodach które startują, informował o wynikach czy ogólnie o przebiegu imprezy![]()
zakaz wchodzenia do parku maszyn też jakiś "z dup..." - pogadać ze znajomymi którzy startowali można było tylko przez płot![]()
ograniczenie długości miejsc stojących wzdłuż pasa startowego też nie było zbyt mądre już nie wspominając o braku jakiejkolwiek trybuny![]()
generalnie impreza chyba bardziej dla samych startujących niż widzów - osobiście byłem lekko znudzony co rzadko na takich imprezach mi się zdarza![]()
Ja wpadlem podkoniec z dzieciakami.. myslalem ze ich zainteresuja furki..ale 4 lata to za malo:p balony zrobily furore..
Podobnie jak FOSS ja i slubna po 15 minutach bylismy znudzeni i rozczarowani brakiem organizcji..
1. Brak tablicy z aktualnymi wynikami
2. Brak info kto startuje, jaka fura, moc, przez kogo modzona..
3. Park maszyn powinien miec dwie sekcje.. jedna ogolno dostepna, druga przed-startowa zamknieta..
4. Wiem ze to nie ta skala.. ale trybuny jak na Karowej byly by zajebistym pomyslem :)
Z gwiazd sceny tuningowej widzialem tylko Nosba na zjezdzie ;)
Zaluje ze nie wpadlem wczesniej obadac forumowe furki :(
Podobnie jak FOSS ja i slubna po 15 minutach bylismy znudzeni i rozczarowani brakiem organizcji..
1. Brak tablicy z aktualnymi wynikami
2. Brak info kto startuje, jaka fura, moc, przez kogo modzona..
3. Park maszyn powinien miec dwie sekcje.. jedna ogolno dostepna, druga przed-startowa zamknieta..
4. Wiem ze to nie ta skala.. ale trybuny jak na Karowej byly by zajebistym pomyslem :)
Z gwiazd sceny tuningowej widzialem tylko Nosba na zjezdzie ;)
Zaluje ze nie wpadlem wczesniej obadac forumowe furki :(
Krótki filmik z Impezy sie ukazał... https://www.youtube.com/watch?v=NkNWLOO2gZ0