Warszawa Spot S/RS Sobota 27.07.2013 godz. 18 Stadion Narodo
Przejeżdżał obok nas

...za bardzo upalałeś na ostatnich spotachFiko pisze:Chciałbym,ale A8 stoi unieruchomiona w garażu i na razie tylko po blędach z VAGa strzelam co może jej dolegać. Zobaczymy wieczorem czy coś się poprawi po wymianie czujników położenia wałka rozrządu :|

Ja napewno będę mógł wpaść w niedzielę, w sobotę będzie ciężko ale dam jeszcze znać czy mi się uda.
No nie da się ukryć, byłem ja z moją kochanką....... zabujany w niej jestem po uszy ale bicz jedna strasznie dużo pije i musiałem jej polaćRRyb pisze:FOSS był widziany wczoraj na alejach na statoilu ok 23. Czy zgadza się ?

No to może niedziela będzie lepsza?.... w niedzielę chyba wcześniej was puszczają.RRyb pisze:Ja właśnie w weekend mam szkołę w której muszę kur... być i to wszystko koliduje z moimi imperiatywami
Noi co się nie pucujesz, że fura odmówiła współpracy?... nie to żeby się pchał tam zaraz młotkiem i śrubokrętem bo i tak mam tu na głowie jedno Q7 ale może coś bym podpowiedziałFiko pisze:Chciałbym,ale A8 stoi unieruchomiona w garażu i na razie tylko po blędach z VAGa strzelam co może jej dolegać. Zobaczymy wieczorem czy coś się poprawi po wymianie czujników położenia wałka rozrządu :|

No to ja też optuję za niedzielą..... bo w sobotę pod wieczór to ja z kolegą idę przerzucić trochę "żelastwa" i nie wiem jak to pogodzićSurveyor pisze:Ja napewno będę mógł wpaść w niedzielę, w sobotę będzie ciężko ale dam jeszcze znać czy mi się uda.

A tak wogóle to jak będzie majlo swoim bolidem to ja chyba nie przyjeżdżam...... bo jak patrzę na te jego Vosseny to od razu czuję jak mi kasa z kieszeni wylatuje grubymi tysiącami

FOSS motorsport ... pl/de