luknij na log boosta w wersji pierwszej , potem został obciągnięty w dół , a co do tego co wyszło to w wielko sobotni wieczór o godzinie 20 nie chciało mi sie zakładac sprzętu pomiarowego bo i tak na dobry wynik nie pozwala brak wahy
te hybrydy się dobrze spisują tylko spool up mają dużo pozniejszy jak seryjne.
Krzysiu mozliwe ze jeblo podczas badz po strojeniu :)no i fajnie trzymaja boost u gory nie to co seryjne k03. Ale faktem ze w zyciu nie widziałem tak rozprutej fhose :)
Nosb... dobry kolo naprawde... pozdro ... auto lata teraz na gorze jak zle... zmienilismy ten 3nik z nosbem... teraz posmigalem i klepie plecy jak szalone... musze jednak GTO odwiedzic bo moze byc za duzo pompowane... nosb dobrze sie gadalo i znajdziesz cos dla siebie
Oooo lzy byly blisko... gdyby nie chlopaki to bys mnie tulil i po plecach klepal... ta Nosb runda 2 uratowal mnie znowu... przetwornica xenonu i opanowana sytuacja z odkreconym przewodem c hlodnicy oleju... dzieki ziom...
Idziemy dalej:
Fmic kupiony... Jestem w trakcje zalatwiania k04 Rs6... i reszta balaganu z tym zwiazana...
[ Dodano: 2014-07-02, 23:03 ]
[ Dodano: 2014-07-09, 23:03 ]
[/COLOR]
[ Dodano: 2014-08-03, 13:49 ]
I lecimy dalej
Jakis tam gwint,pompa rs4 i stabi H&R no i Kpl nowych wahaczy..
Fajnie się czytało :) Niezłą metamorfozę przeszedłes, na pocz. chciałeś wszystko ori, a teraz wszystko zmienione :) poza z zewnątrz. Ja tez chcę moją z zewnątrz zostawić ori :)