Warszawa Spot S/RS Sobota 27.07.2013 godz. 18 Stadion Narodo
chciałem napisać to już w 3-4 poście, ale milczałem żeby nie być posądzony o defetyzm.buba pisze:Dzialamy? cenzura wlasciciele multipli sa lepiej ogarnieci zeby spota zrobic niz Wy
BTW. uczestniczyłem w paru grupach/środowiskach, których geneza jest stricte tuningowo-samochodowa; te znajomości przerodziły się w przyjaźnie -i nie na sezon, a na długie lata. Po dziś dzień, spotykam się z ludzi których poznałem kilkanaście lat temu przy okazji "tuningów" i możemy ot tak -spokojnie pójść na wódkę i pogadać nie tylko o wozach i nie rzadko kończąc dyskusję następnego dnia, kiedy opadasz z sił i padasz gdziekolwiek spać.
Przykre, ale przypadku środowiska Audi 2.7bit tego raczej nie doświadczę i specjalnie mi nie zależy - vide doświadczenia z forum.
EOF.
Multiplami jeżdżą ułożeni, stateczni panowie z rodzinami a eSkami tylko mafia i dresy   ...
...
a tak przy okazji jakiś mądry cwelik w antyradiu wypowiadał się na temat ogłoszenia tej eSy co miała 180kkm przebiegu i LPG założone przy 200kkm i stwierdził, że dresy takimi jeżdżą i LPG to się do takich fur nie zakłada 

Suchar nie kumam, byłeś na jakimś spocie eS? W każdym środowisku są różni ludzie ale za bardzo generalizujesz, wpadnij pogadamy o dupie Maryny itp. ja tam zasze wolę pogadać na żywca, niż klepać posty
  ja tam zasze wolę pogadać na żywca, niż klepać posty  

Moja fura obecnie na sporym serwisie więc lipa trochę ale jakby co,to mogę wpaść Paskiem LPG

...
...a tak przy okazji jakiś mądry cwelik w antyradiu wypowiadał się na temat ogłoszenia tej eSy co miała 180kkm przebiegu i LPG założone przy 200kkm i stwierdził, że dresy takimi jeżdżą i LPG to się do takich fur nie zakłada

Suchar nie kumam, byłeś na jakimś spocie eS? W każdym środowisku są różni ludzie ale za bardzo generalizujesz, wpadnij pogadamy o dupie Maryny itp.
 Moja fura obecnie na sporym serwisie więc lipa trochę ale jakby co,to mogę wpaść Paskiem LPG

jak ten opis się ma do osób leworęcznych ??buba pisze:Ja tam coraz bardziej sie przekonuje ze ci co tu siedza to gimbusy madrzy zza monitora a w realu to zezowate pryszczate kurduple w koszulach franelowych z tlustymi wlosami i prawa reka jak u Papaya czy jak on tam sie nazywal. Dlatego taki problem zeby cos ogarnac

... to po co im te eSki, żeby stały w garażu? A może wogóle ich nie mająbuba pisze:Ja tam coraz bardziej sie przekonuje ze ci co tu siedza to gimbusy madrzy zza monitora a w realu to zezowate pryszczate kurduple w koszulach franelowych z tlustymi wlosami i prawa reka jak u Papaya czy jak on tam sie nazywal. Dlatego taki problem zeby cos ogarnac

Z ogarnięciem spotów trzeba bardziej konkretnie np. zgadujemy się na pw w kilka osób, które napewno będą, ustalamy termin i dopiero piszemy coś konkretnego, np: "Spot, wstępna data, więcej na pw" i ustalamy szczegóły z pozostałymi chętnymi, bo faktycznie jak się to wszystko czyta, to ręce opadają