Spot S/RS PL 2014
Qrna przespalem temat   bo mnie tak zajebali robotą że ....
 bo mnie tak zajebali robotą że ....
Panowie plizzz jesli można to i ja bym się pojawił ,2 doby ,z żonką i dzieciakami 4 i 6lat ,jak sie da to pokoj delux może być ząrciem obiadami ,grillami i co tam jeszcze jest w opcji 

jesli jeszcze jest szansa na uczestnictwo to byłbym very happy a jakby ktoś jeszcze podeslal mi kwote nr.konta na priva to juz wogole byłoby super....
nie że gwiazdorze ale ostatnio spie po 2-3 godziny i słabo śledzę forum 

dzięki i pozdro

bo mnie tak zajebali robotą że ....
 bo mnie tak zajebali robotą że ....Panowie plizzz jesli można to i ja bym się pojawił ,2 doby ,z żonką i dzieciakami 4 i 6lat ,jak sie da to pokoj delux może być ząrciem obiadami ,grillami i co tam jeszcze jest w opcji

jesli jeszcze jest szansa na uczestnictwo to byłbym very happy a jakby ktoś jeszcze podeslal mi kwote nr.konta na priva to juz wogole byłoby super....

dzięki i pozdro
Z tego co wiem są wolne miejscaArti pisze:Qrna przespalem tematbo mnie tak zajebali robotą że ....
Panowie plizzz jesli można to i ja bym się pojawił ,2 doby ,z żonką i dzieciakami 4 i 6lat ,jak sie da to pokoj delux może być ząrciem obiadami ,grillami i co tam jeszcze jest w opcji
dzięki i pozdro

Wiecej tu viewtopic.php?t=4936
było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000

S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
hajc powoli płynie na moje konto...
Arti- wpłacaj. pokój będzie dla ciebie. szczegóły po świętach ponieważ w tej chwili rozmawiałem z Panią Małgosią; ustalimy wszystko po świętach, też kwestie zakresu naszego szmalu- czy z grillem itp. Pani Małgosia nie jest dziś w biurze.
kasę wpłacę również po świętach.
jakieś pytania to walcie!

Arti- wpłacaj. pokój będzie dla ciebie. szczegóły po świętach ponieważ w tej chwili rozmawiałem z Panią Małgosią; ustalimy wszystko po świętach, też kwestie zakresu naszego szmalu- czy z grillem itp. Pani Małgosia nie jest dziś w biurze.
kasę wpłacę również po świętach.
jakieś pytania to walcie!
- wujek 2pac

2os , 1doba sob/niedz
  2os , 1doba sob/niedz