Audi (R)S4 Limo by Savo

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
RRyb

Post autor: RRyb »

Oczywiście masz rację z tą tablicą, że nie pozwolą tak jeździć. Ale trzeba sobie zadać też pytanie, że łamać przepisów drogowych też nie pozwalają a i tak każdy je łamie :-P . Przez pruszków przejeżdża czasami RS6 z taką tablicą i wygląda nieziemsko wg. mnie
Awatar użytkownika
Savo

Post autor: Savo »

Dzieki chlopaki za komentarze :-)
Co do tablic to z tego co sie orientuje w pl pare osob robi size us z tloczonymi literami i wyglada to dobrze jesli litery sa odpowiedniej czcionki i symetrycznie umieszczone, lecz tak jak piszecie w pl lubia za to dowod zabierac. W uk jest troche inna sytuacja, jest dozwolony size us lecz czcianka musi byc oryginalna z zachowaniem przerw odpowiednich i z hologramem. Zawsze jest rowniez opcja ze auto jest import japan i wszystko przechodzi. Z przodu niestety nie jest tak fajnie jak w us i nalezy miec rejestracje z przodu na zderzaku, ja mam za szyba i nie mam z tym problemow, kiedys jezdzilem bez i moment zatrzymali.
Wczesniej przy standardowym wydechu mialem inna tablice na tyle z oznaczeniem Uk , lecz szybko to zmienilem. Przy okazji jak auto bylo ciche byly oznaczenia Audi 1.6 :-) teraz to juz nie pyknie
Obrazek

[ Dodano: 2014-05-03, 23:27 ]
Moze nie najlepszej jakosci ale fajne towarzystwo bo z mlodszym " bratem " :-))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
rs4wagon

Post autor: rs4wagon »

K8 KSU dobra reg haha
Awatar użytkownika
Savo

Ok auto schamowane - na paliwie 98 bez dodatkow
Pierwszy wynik 380PS lecz z 580nm , finalny 376PS i 588nm. Wynik mozna delikatnie poprawic po malych zmianach :-)
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Nooo ladnie na hybrydach... to zobaczymy jak mi zestroi GTO i ile moje pokarza... bo hamuje ja teraz za niecale 3 tyg... mamy bardzo podobny set.... u mnie jest jedynie apr dodatkowo zminiony dolot... a tak wsio identyko... licze na cos podobnego...
Awatar użytkownika
ADI

Post autor: ADI »

fajnie pewnie jedzie ;-)
Awatar użytkownika
Savo

No u mnie dolot leci do kosza .... bedzie poprawa bo nie daje rady tak jak trza

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Tutaj wykres
Obrazek
A tutaj foto ze spotu
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2014-09-06, 01:01 przez Savo, łącznie zmieniany 4 razy.
rs4wagon

pojezdzone dzis wieczorem,kierownik ogarnia temat hehe w pewnych momentach az za bardzo!Czarnuch sasówa niezle,szczegolnie 4bieg ma dosc dlugi :shock: H&R wybiera super,ciezko bylo stwierdzic ze to gwint,no i niska franca jest,po londynie szura spodem!!
Awatar użytkownika
Savo

Hehe szura :-)
Na hamowni w MRc niespodzianka bo auto na rolkach polozylo sie na sankach i musieli chlopaki podnosic.
Na ustawieniu zbieznosci nie moglem wjechac na rampe :-) .... Tez musielismy kombinowac
Na przegladzie rowniez nie mogli sprawdzic dolu ... Wiec musieli zaufac ze jest wszystko ok :-))

A do tesco nie jezdze bo sa duze cycko bambsy :-D
P.S
Nowe stabi h&r i nowy zawias h&r
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2014-09-06, 01:10 przez Savo, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Savo pisze:Hehe szura :-)
Na hamowni w MRc niespodzianka bo auto na rolkach polozylo sie na sankach i musieli chlopaki podnosic.
Na ustawieniu zbieznosci nie moglem wjechac na rampe :-) .... Tez musielismy kombinowac
Na przegladzie rowniez nie mogli sprawdzic dolu ... Wiec musieli zaufac ze jest wszystko ok :-))

A do tesco nie jezdze bo sa duze cycko bambsy :-D
I w takim momecie trzeba sobie zadac pytanie czy ma byc to auto uzytkowe do naprawde polatania czy bardziej do wygladania co w przypadku b5 jest troche mija sie z celem bo sa to 13-16 letnie auta. Nie zmienia to faktu ze auto ladne ale az tak swojej bym nigdy nie posadzil bo lubie polatac sobie i nie przejmowac sie czy moge wjechac na prking pod sklepem.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
rs4wagon

powiem ci ze mam passata na glebie na 20" i niby nisko,ale to co "Krzychu" wyprawia tym autem to sie nie miesci w glowie,przytocze tu cytat "panie wladzo,ja po prostu lubie zapeirdalac" i skoro 260 w miescie (bo tyle chyba bylo) to dla ciebie auto uzytkowe to chyba zyjemy na innych plantech,kazdy kto raz jechal na H&R wie o czym mowie,sam mam w swoim rallye na grubym tloku i niech mi nikt nie mowi o FK,AP czy nawet KW (wczesniej mialem FK na koni wkladach).Bryka jest niska,prezenci sie wybornie, a i dupe tez skopie!dla mnie respekt,bo troszke sie zbijalem z tego auta,ale nie po czwartkowej przejazdzce!!!naprawde SAVO respect!!
Awatar użytkownika
Savo

Hehe nie wyobrazam sobie tego by bylo to tylko na pokaz ;D ... Dlatego pewnie kw polecialo do kosza , sam nie wiem ale za taki dobry zawias to trzeba liczyc okolo 1000 funa i tyle trzeba bylo dac a nie zaluje ani centa :) . Auto sluzy mi tylko do zapierdalania i wszyscy wiedza ze jestem swir bo kocham ronda i kretne drogi. Pewnie tak jak wspomnialem wlecialo by kolo pokazowe na rancie a tak nie jest z powodu tego ze autem sie bawie i to mi przynosi najwieksza frajde . Jest nisko i na chopki nie wjezdzam lecz drogi w uk sa inne i wszedzie moge bardzo szybko zapierdzielac bez obawy ze cos urwe ! a zwlaszcza ze kw nie przysiada mocno , po wsadzeniu stabilizatorow rowniez zrobilo sie sztywniej , az za ale to kwestia regulacji stabilizatorow.
Audi s4 - to zabawa i tylko po to je mam !
tak siedzi - czy ja wiem czy nisko , w kazdym razie bawie sie caly czas :)

Obrazek

Obrazek

A tutaj etap spasowania zderzaka i kratek , podziekowania dla Nospa za pospawanie rurek tak ze wszystko jest juz zakryte jak na powyzszych zdjeciach :)
Obrazek

p.s i tu zeby bylo ciekawiej filmik z kolega rs4 b7 porobione na 450 hp - dwie osoby na pokladzie , ja sam . Moja predkosc , na miescie jest porobiony lecz na wiekszych predkosciach juz dochodzil ... sprawdzimy sie jeszcze przy wiekszych predkosciach z rolingu
https://www.youtube.com/watch?v=se1S9WK ... e=youtu.be
Tutaj strzelil ze startu , widac operator sie zachwycil i troszke z kamera zwolnil
https://www.youtube.com/watch?v=rwqgKQA ... e=youtu.be
Ostatnio zmieniony 2014-09-06, 01:45 przez Savo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Dales rade to w koncu upchac? czy przerabiales w koncu jakos po swojemu ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Savo

wszystko ok Nosb , dzieki sliczne.
rs4wagon

nosb, az nie chcialem uwiezyc zes ty tako rzezbe zrobil,bez kitu...nie wiem czemu reszta esek ma takie chujowe te orurowanie,chyba muszo hurtem od sida brac heheh,tu sie wpasowalo zajebiaszczo,nic nie wskazuuje na prawie 400 kuców
ODPOWIEDZ