a4 b5 2.7 BiT Brzydkie Kaczątko - lepione w szopie :D
No to jutro pracowity dzień
Musze wymienić uszczelki pod deklami i napinacza złożyc silnik ze skrzynia
Zalać , ale nie siebie
Wsadzić go do Komórki
i podpiąć napędy a wtedy tarar bum i będe próbował uruchomić
Ogólnie przygotowany jak na wojne w garażu poruszyć się nie mozna wszystko porozkładane w kolejności montażu
A najsmieszniejsze jest to, że chyba tylko koleżanke będe miał do pomocy
Ale jak to życie pokazuje Kobiety potrafią wszystko
Krótko rzecz ujmując nie opuszcze placu boju dopóki nie wskoczy na obroty
[ Dodano: 2014-04-05, 10:47 ]
Ku.wa przeoczyłem pękniety wysprzęglik i pewnie nie wyjedzie dziś na droge

Musze wymienić uszczelki pod deklami i napinacza złożyc silnik ze skrzynia

Zalać , ale nie siebie

Wsadzić go do Komórki

Ogólnie przygotowany jak na wojne w garażu poruszyć się nie mozna wszystko porozkładane w kolejności montażu

A najsmieszniejsze jest to, że chyba tylko koleżanke będe miał do pomocy

Ale jak to życie pokazuje Kobiety potrafią wszystko

Krótko rzecz ujmując nie opuszcze placu boju dopóki nie wskoczy na obroty

Młoda godzina jeszcze, może gdzieś dokupiszWojt3q pisze:No to jutro pracowity dzień![]()
Musze wymienić uszczelki pod deklami i napinacza złożyc silnik ze skrzynia![]()
Zalać , ale nie siebie![]()
Wsadzić go do Komórkii podpiąć napędy a wtedy tarar bum i będe próbował uruchomić
![]()
Ogólnie przygotowany jak na wojne w garażu poruszyć się nie mozna wszystko porozkładane w kolejności montażu![]()
A najsmieszniejsze jest to, że chyba tylko koleżanke będe miał do pomocy![]()
Ale jak to życie pokazuje Kobiety potrafią wszystko![]()
Krótko rzecz ujmując nie opuszcze placu boju dopóki nie wskoczy na obroty![]()
z 2.5 tdi chyba pasuje i czekam az taki kolega co go nie lubie pójdzie spać :D
Chciałem od jednego pozyczyc to żona nie bo do kościoła nie będzie miała czym jechac
No i dupa więc robie na spokojnie dzisiaj bez napinki

Silnik ze skrzynia spoiety robie uszczelki w samochodzie pedały serwo i hamulce podłączone
Jak się nie zmęcze to go może nawet dzis wsadze na sanki i przymierze do budy a później tylko wymienic ten wysprzeglik
Ale i tak humoru mi nie sepsuł
Chciałem od jednego pozyczyc to żona nie bo do kościoła nie będzie miała czym jechac
No i dupa więc robie na spokojnie dzisiaj bez napinki

Silnik ze skrzynia spoiety robie uszczelki w samochodzie pedały serwo i hamulce podłączone

Jak się nie zmęcze to go może nawet dzis wsadze na sanki i przymierze do budy a później tylko wymienic ten wysprzeglik

Ale i tak humoru mi nie sepsuł

Dzięki :)
jedno wiem półosie napewno się nie rozepną jak kiedys u kolegi
Tylko ręki szkoda
Mam takie Pytanie bo wydaje mi się że stabilzator przedni powinien w miare podejść od rs6 c5 bo chyba sanki maja podobna szerokośc aczkolwiek nie zmierzyłem ...
Wie ktos może ile jest on Grubszy od tego z s4 b5 ?
bo troche szkoda wywalić 2 tys na porzadne stabilizatory , a może coś udało by sie wymodzic inaczej
Jak pogoda mnie nie wkurwi to jutro robie podejscie żeby to uruchomić bo zostało wsadzić wysprzeglik podłaczyć silnik i wypierdolić kable od automatu
jedno wiem półosie napewno się nie rozepną jak kiedys u kolegi

Tylko ręki szkoda

Mam takie Pytanie bo wydaje mi się że stabilzator przedni powinien w miare podejść od rs6 c5 bo chyba sanki maja podobna szerokośc aczkolwiek nie zmierzyłem ...
Wie ktos może ile jest on Grubszy od tego z s4 b5 ?
bo troche szkoda wywalić 2 tys na porzadne stabilizatory , a może coś udało by sie wymodzic inaczej

Jak pogoda mnie nie wkurwi to jutro robie podejscie żeby to uruchomić bo zostało wsadzić wysprzeglik podłaczyć silnik i wypierdolić kable od automatu

-
-
ja u siebie w automacie z zawieszeniem 1be bodajże miałem taki sam jak w s4 mierzone wagą
, a raczej nie były zmieniane bo watpie żeby szwajcarzy takie rzeczy robili
po wypłacie zbadam ten od rs6 i będzie wiadomo czy sztywniejszy
[ Dodano: 2014-04-10, 20:23 ]
Mam taki problem

Nie wiem dom czego dalej ten przewód idzie dalej ?
jest to po stronie kierowcy
Jakby ktoś pamietał to bede wdzięczny
[ Dodano: 2014-04-11, 22:50 ]

Silnik siedzi razem ze skrzynia w swojej zagrodzie
zdjęcie z plandeka bo przypomniało mi sie o fotce jak juz do domu wszedłem
Ps. nie rozumiem ludzi którzy potrafia siedziec w domu i nic nie robić ja teraz robie po około 14 godzin a jeszcze z wielka przyjemnością ide do tej skorupy na kolejne 6 godzin
Dobranoc jestem szczęścliwy
, bo już chyba mało zostało żebym go posłuchał
[ Dodano: 2014-04-23, 20:02 ]
Nie udało się wtedy , niestety brak czasu bardzo szybko niszy ustalone plany
Ale wczoraj wieczorem stwierdziłem , że na majówke ma być już wszystko definitywnie i zrobiłem wolne do końca tygodnia
Dziś odchudzałem instalacje elektryczna i miałem , przenieśc akku ale nie moge się zdecydować gdzie go wsadzic w bagażniku ...
Więc pomyslałem , że może którys z was kojarzy albo u siebie ma juz zrobione rozwiązanie , bo chciałbym to zrobić dobrze żeby bylo na stałe :)
Jak odpali do soboty to biore kolejny urlop, ale już z przepicia

po wypłacie zbadam ten od rs6 i będzie wiadomo czy sztywniejszy

[ Dodano: 2014-04-10, 20:23 ]
Mam taki problem

Nie wiem dom czego dalej ten przewód idzie dalej ?
jest to po stronie kierowcy
Jakby ktoś pamietał to bede wdzięczny

[ Dodano: 2014-04-11, 22:50 ]

Silnik siedzi razem ze skrzynia w swojej zagrodzie

zdjęcie z plandeka bo przypomniało mi sie o fotce jak juz do domu wszedłem

Ps. nie rozumiem ludzi którzy potrafia siedziec w domu i nic nie robić ja teraz robie po około 14 godzin a jeszcze z wielka przyjemnością ide do tej skorupy na kolejne 6 godzin

Dobranoc jestem szczęścliwy

[ Dodano: 2014-04-23, 20:02 ]
Nie udało się wtedy , niestety brak czasu bardzo szybko niszy ustalone plany

Ale wczoraj wieczorem stwierdziłem , że na majówke ma być już wszystko definitywnie i zrobiłem wolne do końca tygodnia

Dziś odchudzałem instalacje elektryczna i miałem , przenieśc akku ale nie moge się zdecydować gdzie go wsadzic w bagażniku ...
Więc pomyslałem , że może którys z was kojarzy albo u siebie ma juz zrobione rozwiązanie , bo chciałbym to zrobić dobrze żeby bylo na stałe :)
Jak odpali do soboty to biore kolejny urlop, ale już z przepicia

Mała jakas tak a zwykła będzie wystawać .
Ale w sumie tak rozkminiłem nie czesto kapcia sie łapie a ryzyko rozerwania opony jest znikome chcociaz raz mi sie zdarzyło
. To może w miejsce zapasu wspawam albo przykrece podstawe akumulatora i tam go wsadze zawsze troche niżej będzie a auto i tak raczej na niedzielne wyjazdy do kościoła będzie
Jesliby czytał to któryś z chłopaków co ma RS6 C5 to prosiłbym o zmierzenie grubości stabilizatora z przodu
Ale w sumie tak rozkminiłem nie czesto kapcia sie łapie a ryzyko rozerwania opony jest znikome chcociaz raz mi sie zdarzyło

Jesliby czytał to któryś z chłopaków co ma RS6 C5 to prosiłbym o zmierzenie grubości stabilizatora z przodu