Panowie jak to u was jest z tymi kątami macie na igłe czy nie ustawiacie
U mnie przed założeniem gwintu na seryjnym zawiasie było wszystko na zielono teraz mam problem, nie to żeby jakaś mega tragedia była ale wszystkie koła do środka troszkę na pomarańczowo. Przód nie do ustawienia a tył kończy się regulacja. Zbieżność wszystko bez problemu. O co tu Ho, taka walona była czy co hehe
Raczej walona :) W każdym samochodzie zbieżność to bardzo ważna rzecz :) nie mówiąc już o 4x4. Mi kiedyś "magicy" ustawiali zawieszenie na A4 z przednim napędem :) Powiedzieli że lepiej się nie da
że to nie ma znaczenia czy przód czy na wszystkie koła ;)
Chopin pisze:Raczej walona :) W każdym samochodzie zbieżność to bardzo ważna rzecz :) nie mówiąc już o 4x4. Mi kiedyś "magicy" ustawiali zawieszenie na A4 z przednim napędem :) Powiedzieli że lepiej się nie da
że to nie ma znaczenia czy przód czy na wszystkie koła ;)
Chyba Twoja hehe
co masz na myśli Buba, że nie da rady ustawić kątów. Tył można ustawiać a przód idzie całymi sankami czyli dwa koła na raz.
Zbieżność to bez dwóch zdań bardzo ważna rzecz i z tym problemów nie mam :)
Kąty mam do środka wszystkie koła przynajmniej lepiej w zakrętach trzyma hahah
w stolicy jest jeden koles ktorego wszyscy polecaja,
sylwek ktory pracuje chyba jeszcze tutaj
Q-Service Dobrucki
Adres: Aleja Prymasa Tysiąclecia 42, Warszawa
Telefon:22 837 44 94
trzeba zadzwonic i zapytac o niego.
sam bylem ale akurat jak bylem to nie mialem za duzo specjalnych wymagan wiec ciezko sie do czegos przyczepic, ale ustawiajac pyta jaki masz styl jazdy kto jezdzi najczesciej samochodem etc itp. Profesjonalny koles moim zdaniem
quadysz pisze:w stolicy jest jeden koles ktorego wszyscy polecaja,
sylwek ktory pracuje chyba jeszcze tutaj
Q-Service Dobrucki
Adres: Aleja Prymasa Tysiąclecia 42, Warszawa
Telefon:22 837 44 94
trzeba zadzwonic i zapytac o niego.
sam bylem ale akurat jak bylem to nie mialem za duzo specjalnych wymagan wiec ciezko sie do czegos przyczepic, ale ustawiajac pyta jaki masz styl jazdy kto jezdzi najczesciej samochodem etc itp. Profesjonalny koles moim zdaniem
mi to szczęka opadła jak pojechałem do niego i zapytał ile warze po czym położył na fotelu kierowcy baniak po wodzie z piaskiem zbliżony do mojej wagi.
koleś ustawia auta do driftu i zna się na rzeczy. 150zł przód/tył
potwierdzam :) ale to ponoc tak wszyscy powinni robic
inna sprawa to fajnie ze jak chcesz przednie kola lekko zbiezne to nie robi oczu wielkich tylko jeszcze doradzi