Też myślę że golf dłubnięty, już nie jeden 2.0 tfsi został w tyle... Kurpiu chyba wiem o jakim golfie 300+ mówisz... hehe
Dołóż koledze z Bełchatowa coś "na wszelki wypadek" i 300+ w oście z rolki nie będzie problemem :)
Ja teraz smigam s3 2.0tfsi i naprawdę dobrze to jezdzi. Auto zajebiste i mam program więc 300 na pewno jest. W niedziele będę w wilczych laskach na 1/4mili i zobaczę jak jezdzi w porównaniu z innymi.
Shamujemy Golfa i Audi na tej samej hamowni drogowej i w tych samych warunkach i będzie jasne.Dla porównania jeszcze serią tą samą s4 złoiłem o jakieś 5 długości auta tak do 220/h BMW 330 CD 204ps i 410nm za każdym razem a tam jest też seryjnie bonus a bankowo była zdrowa....Teraz to samo S4 po programie i dostaje baty od Golfa niby 200 Ps i 280 NM
Jacars4 pisze:Ja teraz smigam s3 2.0tfsi i naprawdę dobrze to jezdzi. Auto zajebiste i mam program więc 300 na pewno jest. W niedziele będę w wilczych laskach na 1/4mili i zobaczę jak jezdzi w porównaniu z innymi.
nie ma opcji zeby cie golfem V gti w serii pojechal,jechalem ostatnio 6 gti dsg szalu nie ma jedzie bo jedzie, w porownaniu do s4 po sofcie to jest kilka blokow komunalnych.