Zestaw wahaczy do S4 B5
Jakie jazdy, namiary na sklep w którym kupowałem do s4 99r.
AUTOFAB
Łódź ul. Zarzewska 13
42-684-54-02
668-603-605
autofab@op.pl
gg 19238907
Zapraszam na zakupy do mojego nowo otwartego sklepu, możliwość składania zamówień telefonicznie, przez mail, forum, gadu gadu lub allegro
Atrakcyjne ceny!
W asortymencie: oleje, filtry, opony, akumulatory,części układu hamulcowego, części do silników, zawieszenia, elementy nadwozia, czujniki oraz akcesoria
Możliwość dowozu na terenie Łodzi
Jeśli jesteś z poza Łodzi wysyłka pocztą polską
W ofercie oleje takich producentów jak
Mobil, Castrol, Shell, Elf, Lotos, Total, Orlen
oraz prawie wszystkie części do Twojego auta
AUTOFAB
Łódź ul. Zarzewska 13
42-684-54-02
668-603-605
autofab@op.pl
gg 19238907
Zapraszam na zakupy do mojego nowo otwartego sklepu, możliwość składania zamówień telefonicznie, przez mail, forum, gadu gadu lub allegro
Atrakcyjne ceny!
W asortymencie: oleje, filtry, opony, akumulatory,części układu hamulcowego, części do silników, zawieszenia, elementy nadwozia, czujniki oraz akcesoria
Możliwość dowozu na terenie Łodzi
Jeśli jesteś z poza Łodzi wysyłka pocztą polską
W ofercie oleje takich producentów jak
Mobil, Castrol, Shell, Elf, Lotos, Total, Orlen
oraz prawie wszystkie części do Twojego auta
odkopałem trupa żeby nie zakładać nowego tematu...
Ktoś ma coś ciekawego do polecenia? Lem, Meyle czy właśnie ten MS w zasadzie za połowę ceny dwóch pierwszych?
Rok temu miałem wymieniony kompletny zawias z przodu za 1300 zł, nie mam pojęcia co mi tam upchali. Jeżeli dobrze pamiętam to TRW. Dziś przy przeglądzie przed wiosną...obydwa dolne wahacze powybijane. Magicy mają mi to ogarnąć w ramach gwarancji. Mimo wszystko jeżeli im się nie uda wolał bym założyć coś co wytrzyma więcej niż około 9 tys km po na prawdę dobrych, białostockich, drogach
Ktoś ma coś ciekawego do polecenia? Lem, Meyle czy właśnie ten MS w zasadzie za połowę ceny dwóch pierwszych?
Rok temu miałem wymieniony kompletny zawias z przodu za 1300 zł, nie mam pojęcia co mi tam upchali. Jeżeli dobrze pamiętam to TRW. Dziś przy przeglądzie przed wiosną...obydwa dolne wahacze powybijane. Magicy mają mi to ogarnąć w ramach gwarancji. Mimo wszystko jeżeli im się nie uda wolał bym założyć coś co wytrzyma więcej niż około 9 tys km po na prawdę dobrych, białostockich, drogach
NIe wiem czy nie szkoda kasy na wszelkie lemy,meyle i inne.I tak beda stukac
.3 lata temu mialem podobny dylemat,wsadzilem MS i do dzis jezdze.Na ta wiosne dopiero bede zagladal ew.zmienial zawias.Plan byl taki zeby rok posmigac na tym Msie a tutaj prosze-3 lata pyklo.MS w zakupie pewnie ze 2-3 razy tanszy
Tylko troszke trzeba je usprawnic przez montazem