Jest plan na zrobienie pełnego układu z kwasówki do C5 2.7 biturbo. Pytanie czy macie jakiegoś magika co by mi to zrobił? Na razie kontaktowałem się z firmą MGmotorsport z Siemianowic Śląskich. Chciałem porównać na razie oferty i ewentualnie na coś się skusić
WhyMe? pisze:Jest plan na zrobienie pełnego układu z kwasówki do C5 2.7 biturbo. Pytanie czy macie jakiegoś magika co by mi to zrobił? Na razie kontaktowałem się z firmą MGmotorsport z Siemianowic Śląskich. Chciałem porównać na razie oferty i ewentualnie na coś się skusić
Jaka oferte ci zrobili? bo tez sie rozgladac zaczynam.
W MGmotorsport za zrobienie układu, bez dp z czego zostaje około 40 cm starego wydechu to koszt 3000 zł. Dzwoniłem także do firmy Mobil tech z Krakowa. Gość przez telefon powiedział mi tylko tyle, że kompletny wydech z kwasówki na 3 cale to koszt 2800 zł + ewentualnie DP jeśli chcę to 700 zł za dwie sztuki. Teraz pytanie czy gra warta świeczki wywalając 3 tysiące +/- na wydech. Myślałem aby sam coś zrobić no ale możliwości domowe mnie bardzo ograniczają. Znów na ebayu można kupić kompletny wydech za np. 400 dolarów. Nie wiem co o tym myśleć i w którym kierunku iść. Co radzicie?