Czyś
Czyś
Cześć, mam na imię Mateusz, jestem z Zabrza, mam niespełna 24 lata.
Stwierdziłem, że to ostatni dzwonek żeby spełnić swoje motoryzacyjne marzenia i przesiąść się w model Audi, który w końcu będzie miał trochę mocy. Tata zaszczepił we mnie miłość do audi na długo przed czasami, kiedy było nas stać na samochód lepszy od malucha, którym jeździliśmy. Miał całą szufladę starych gazet motoryzacyjnych gdzie pierwszy raz w życiu zobaczyłem Audicę - 80 b2. Za dzieciaka jeździłem 80 b3 tatusia (to była maszyna), później głowa rodziny zakupiła a4 b5, na której do porządku nauczyłem się jeździć po zdobyciu prawa jazdy.
Teraz kiedy pracuję, pierwsze grosze, które zarobiłem wydałem na wymarzony samochód oczywiście ze stajni Audi, stoi sobie pod blokiem stara, zaniedbana setka c4 i czeka na drugą młodość. Niestety finansowo dopiero się rozkręcam, więc wybór padł na motor 2.0 115km w gazie, w ogóle to nie jedzie, ale tanio dojeżdżam do pracy.
Planuję zakupić Audi S4 b5 w niedalekiej przyszłości.
Stworzyłem konto żeby rozeznać się w sytuacji, poznać temat i być może znajdę tutaj swoje wymarzone autko.
Mam nadzieję, że wystarczy Wam cierpliwości dla moich pytań
Peace
Stwierdziłem, że to ostatni dzwonek żeby spełnić swoje motoryzacyjne marzenia i przesiąść się w model Audi, który w końcu będzie miał trochę mocy. Tata zaszczepił we mnie miłość do audi na długo przed czasami, kiedy było nas stać na samochód lepszy od malucha, którym jeździliśmy. Miał całą szufladę starych gazet motoryzacyjnych gdzie pierwszy raz w życiu zobaczyłem Audicę - 80 b2. Za dzieciaka jeździłem 80 b3 tatusia (to była maszyna), później głowa rodziny zakupiła a4 b5, na której do porządku nauczyłem się jeździć po zdobyciu prawa jazdy.
Teraz kiedy pracuję, pierwsze grosze, które zarobiłem wydałem na wymarzony samochód oczywiście ze stajni Audi, stoi sobie pod blokiem stara, zaniedbana setka c4 i czeka na drugą młodość. Niestety finansowo dopiero się rozkręcam, więc wybór padł na motor 2.0 115km w gazie, w ogóle to nie jedzie, ale tanio dojeżdżam do pracy.
Planuję zakupić Audi S4 b5 w niedalekiej przyszłości.
Stworzyłem konto żeby rozeznać się w sytuacji, poznać temat i być może znajdę tutaj swoje wymarzone autko.
Mam nadzieję, że wystarczy Wam cierpliwości dla moich pytań
Peace
Ostatnio zmieniony 2014-02-09, 20:17 przez bobeck, łącznie zmieniany 1 raz.
coś tam planuję
Dzięki :) Mam nadzieję, że mi się uda. Zakochałem się w tym silniku, jak zmuszony byłem pożyczyć od kuzyna jego samochód (bo mi skodzina robocza padła), było to Audi A6 2.7 biturbo, od tego czasu nawet jeżeli bym chciał, to nie przekonam się do innych silników.Arti pisze:
i powodzenia w zbieraniu i szukaniu wymarzonej furki
coś tam planuję
Dopoki nie przejedziesz sie dobrym V8bobeck pisze:Dzięki :) Mam nadzieję, że mi się uda. Zakochałem się w tym silniku, jak zmuszony byłem pożyczyć od kuzyna jego samochód (bo mi skodzina robocza padła), było to Audi A6 2.7 biturbo, od tego czasu nawet jeżeli bym chciał, to nie przekonam się do innych silników.Arti pisze:
i powodzenia w zbieraniu i szukaniu wymarzonej furki

-