Poszukuje informacji na temat chip'a do s4 b5 z 2000r. Poniewaz wydalem wszystkie oszczednosci, aby kupic ese nie stac mnie narazie na program. Chip wydaje sie byc tania alternatywa na zime. Moja esa dmucha 0,7-0,8 bara maxymalnie, powyzej 5tys obrotow doladowanie spada do 0,5-0-6. Jakie bedzie moze byc doladowanie po chipie i ile moze byc z tego KM? Jakie sa koszta chipa i do kogo odezwac sie w tej sprawie? Z gory dzieki za pomoc.
wartało by napisać dla wiedzy wszystkich gdzie wrto robic chip i program
i ile to kosztuje bo ceny u nas sa rozbierzne a wiele firm korzysta z gotowych "programow/chip"
Jeżeli na seryjnym kompie i ktoś mieszka w pobliżu Wawy to tylko Rogal...jeżeli ktoś dalej to można do ComSportu do Patryka...choć osobiście bym wybrał Rogala
Rogal warszawa. Ok, ale do Warszawy wyjazd odpada, wiec tylko wysylka wchodzi w gre. A druga sprawa sprawa to czy ma ktos do niego kontakt i zna orientacyjne ceny?
Ale jaka znowu wysyłka ?? o co kaman?? wiem że może masz daleko ale na strojeniu nie warto oszczędzać i naprawde jest sens się przejechać do Wawy...auta nie wystroisz dobrze jakimś gotowcem za parę groszy...
Tylko i wyłącznie: Compsport albo MR Motors (czyli Rogal) i chyba Dynosoft Katowice (czyli Aligator - ale do konca nie jestem pewien czy robi benzyny) więcej nikt się nie liczy w PL bo takowej wiedzy i umiejętności nie posiada o ME 7 - a nawet jak twierdzą że mają to kłamią :)