RS6 Plus 122/999 Reaktywacja
-
takie tam male odświeżenie tematu
głyncik KW z zza allegrowej miedzy
,+dystans 20mm na próbe ale lekko przyciera wiec max 15 wlezie...
zreszta sie zobaczy..
komfort odziwo mniej wiecej jak na bilsteinie B6 ino mniej buja...
brakuje wiekszej feli i naciagu do wygladu ale ten temat odpada bo auto ma umieć pozapierdalać

głyncik KW z zza allegrowej miedzy

zreszta sie zobaczy..
komfort odziwo mniej wiecej jak na bilsteinie B6 ino mniej buja...

brakuje wiekszej feli i naciagu do wygladu ale ten temat odpada bo auto ma umieć pozapierdalać

-
afcors,mam nadzieje że nic sie nie zdupczy w tym czasie ,tfu tfuarti@R1 pisze:No Arti, Robi wrażenieZabierasz RSa na Spota mam nadzieje...

ino dystanse musialem zciagnąć bo 2cm mialem tylko ale to za duzo i przyciera niestety ,nie wiem czy uda mi sie do zlota wymotać 15mm
no i dzisiaj to sie chyba napierdole ze szczęścia,nie dosyć że mi sie gwint zajebiscie udał ,lata sie fajnie, komfort prawie jak na bilsteinie B6 i eibachach,w zakrętach wreszcie nie buja i jedzie jak bolid (biorąc pod uwage że to cięzka locha oczywiścieMurzyn pisze:Gratuluje wytrwałości wkońcu wygląda świetnie :)

to na dodatek chyba własnie dzisiaj nastał ten szczęśliwy dzien i pokonałem problemy szarpania i głupienia skrzyni,po wydaniu wiadra pieniędzy na wzmacnianie i inne cuda pomogła wymiana sterownika skrzyni za 3 stówki

klima tez chłodzi az miło,monitor wreszcie sie sam nie wyłącza ,w zawiasie nic nie puka,,,chyba wreszcie moge cieszyć się jazdą eresem jak to byc powinno

w dużej mierze to dzięki Martinowi_wml za szybką dostawe częsci do ogarnięcia tego cuda,towar zajebisty i ceny nie ruinują budżetu domowego ,więc i Żona szczęśliwa