historii z przed mojej kadencji nie bede wspominał bo jest tu viewtopic.php?t=833
w każdym razie ,auto kupiłem z pewnymi nazwijmy to niedociągnięciami

Generalnie wszystko co sie dało pomalować zostało pomalowane,lakiernik dobrze ogarnął temat i nie było taryfy ulgowej

autem nie nacieszyłem sie długo bo po dwoch tygodniach zaczeła sie slizgac skrzynia

stało prawie 3 miesiące u pewnych pajaców w Dzierżoniowie którzy to mieli być wybitnymi specami od skrzyń...ich kolega z Mirkowa czy Dlugołęki tez im niewiele pomógł więc auto oddali nienaprawione..
trzeba bylo szukać dalej kogoś kto ogarnie temat..
wybór padl na Sportmile ponieważ Adam juz auto robil i dobrze znał..
problemem były terminy ale sie doczekalem i wreszcie odebrałem

wynikiem byla wzmocniona skrzynia jak kojarze na 600+ i 800 niuta i może za jakiś czas auto doczeka sie podobnego setupu zeby sie potenszjal skrzyni nie marnował...
pozatym auto dostalo regeneracje turbin , nowe kolektory filtry paski oleje i pewnie kupa innych pierdół ale to może Adam cos napisze jak mu sie bedzie chciało

zostało pare pierdół do ogarnięcia,jakaś antenka ,kratki w zderzak zalozyć,, ogolnie wypieścić i zająć się skórami...
narazie wrzucam pare fotek jeszcze przed montażem kratek w zderzaki i przed detailingiem delikatnym ...

fotografer ze mnie słaby więc proszę o wyrozumiałość aczkolwiek bede wdzieczny za cenne uwagi w razie W ;D
link do małego albumiku
https://plus.google.com/photos/10655291 ... pwa&sort=4
i owoc dwoch dni rozkręcania i czyszczenia reflektorków