oto mój kochany paździerz :)
S4 było moim małym marzeniem dość długo, to jedno z tych aut które zawsze chciałem żeby przeszło przez moje ręce. Auta szukałem około 3 miesięcy w Szwajcarii, w końcu znalazłem wymarzony egzemplarz. Auto miało jednego właściciela, także ja jestem drugim. Serwisowany w warsztacie tuningowym od początku do końca walący w środku nówką audkiem.
MODEL: Audi S4 B5 Quattro
SILNIK: 2.7 Bi Turbo
MOC: 285 ps
MODY POD MASKA: Wkład K&N , kompletny wydech MTM
ZAWIESZENIE: Sprężyny MTM -40
UKLAD HAMULCOWY: Przód: zaciski Porsche 911 993 turbo/Audi RS2Brembo 4-tłok, tarczke 330x32 zimermann, przewody w stalowym opocie. Tył: seria
KOLA:Mille Miglia Revenge 2 skręcane 2 częściowe 19x9 et35, opony 225/35 R19
NADWOZIE:Oryginalny pakiet S4, nie naklejkowany :) , usunięte relingi
WNETRZE: Schwarz wnętrze jak to w S4, Bose, Navi plus itd
AUDIO: Bose z Navi+
ZMIANY PRZEPROWADZONE: Samochód po zakupie przez 1 właściciela trafił do firmy TOP-CAR w Szwajcarii, gdzie został poddany w/w modom i serwisowany do końca aż trafił w moje ręce.
Strona warsztatu: http://www.topcar.ch
Link do galerii z autem na stronie: http://www.topcar.ch/_old/tuning/tc_s4_2.htm
PLANY: Łohoho co ja bym tu na cudował to nie będę pisał bo zajmie to stronę :)
Dbać , dbać póki w moich rękach, dalej czas pokaże, raczej nie będzie wodotrysków choć niebawem powinno się zmienić koło na jakieś bardziej charakterne wraz z gwintem. Może program na ok 320 PS, choć nie ukrywam, że marzy mi się set na 400+
Trochę zdjęć auta i drobnych wizualnych zmian jakie w miarę wolnego czasu i chęci powoli przeprowadzam.

Uploaded with ImageShack.us