Sprężyna do S 4
Sprężyna do S 4
Witam!! Potrzebuję sprężyne tylną do swojego autka. Z tego co ustaliłem w moim aucie jest oryginalne zawieszenie od S4. kod sprężyny to 8D9511115T ma 8 zwoi i posiada 1 białą kropkę i 3 różowe. Z góry dziękuję za pomoc.
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
To w sumie moja wina , wybaczcie mu,
zasugerowałem aby się powitał w dziale Witam i dodał info ze potrzebuje sprężyny a on tylko to drugie dodał.
W dziale giełda nie mógł tego umieścic bo są blokady dla nowych.
Znajomy z moich stron, oczywiście witamy go na forum,
podobno miał posiadać S4 B5 a widze A4 1,8T opis
zasugerowałem aby się powitał w dziale Witam i dodał info ze potrzebuje sprężyny a on tylko to drugie dodał.
W dziale giełda nie mógł tego umieścic bo są blokady dla nowych.
Znajomy z moich stron, oczywiście witamy go na forum,
podobno miał posiadać S4 B5 a widze A4 1,8T opis
Przepraszam wszystkich za niepodporządkowanie się do istniejących reguł, ale jak zapewne zauważyliście jestem "świeżakiem"
. Zapewne się poprawie. Nie posiadam S4 lecz A4, ale czego jestem pewien w moim aucie jest zamontowane oryginalnie zawieszenie od S4, tak wskazuje nr.vin. Stąd opieram się na tym modelu.
Co do auta to raczej oryginał. A4 avant 1,8 T quattro, silnik AJL (bazowe 180 km, teraz 190 km i 340 nm) od pół roku założone LPG firmy BRC sequent 24 oczywiście w firmie CZAKRAM w Tarnowie. Pochodzenie szwajcaria. Myślę że to nie jest żaden zlep, a oryginał i z tego mi się udało ustalić w nielicznych wersjach do A4 wsadzano zawias od S4