Ciekawe na ile dłubnięty jak myślicie?
RS4
[quote="Rusher"]Jeśli ten RS4 jest z PL to jest chyba byłe auto Maria z tdiracing.pl :) tam nie tylko siedział inny soft.[/quote]
tak, wiecej niz soft jest, a obecnie moje ;) przy obecnej temperaturze, w sensie nawet takiej do plus 12,15 idzie lepiej niż na tym filmiku, bez zadnych pasazerow rzecz jasna. Na razie jest na etapie dopieszczania do stanu idealnego, na dzien dobry dostal nowy akumulator i serwis na wiosne sie szykuje. Jak ogarne dom, na pewno cos w niej wiecej pomodze, ale nic hardcorowego, cos bezproblemowego i bezawaryjnego na weekendy.
ps: SID zbieram juz do skarpety 8-)
tak, wiecej niz soft jest, a obecnie moje ;) przy obecnej temperaturze, w sensie nawet takiej do plus 12,15 idzie lepiej niż na tym filmiku, bez zadnych pasazerow rzecz jasna. Na razie jest na etapie dopieszczania do stanu idealnego, na dzien dobry dostal nowy akumulator i serwis na wiosne sie szykuje. Jak ogarne dom, na pewno cos w niej wiecej pomodze, ale nic hardcorowego, cos bezproblemowego i bezawaryjnego na weekendy.
ps: SID zbieram juz do skarpety 8-)
-
Arek_HB
- Tytuł użytkownika: Arek_HB
To i ja dodam cos od siebie.
Mialem okazje jezdzic wlasnie tym egzemplarzem. Samochod elegancko ogarniety, oczko w glowie nowego wlasciciela, z reszta jak kazde z jego kolekcji.
Jezdzi jak trzeba, zapina jak dzikie.
Znam w przyblizeniu przyszly setup do samochodu, i wiem ze bedzie duzo duzo lepiej!
pozdrowionka!
Mialem okazje jezdzic wlasnie tym egzemplarzem. Samochod elegancko ogarniety, oczko w glowie nowego wlasciciela, z reszta jak kazde z jego kolekcji.
Znam w przyblizeniu przyszly setup do samochodu, i wiem ze bedzie duzo duzo lepiej!
pozdrowionka!
[quote="Arek_HB"]To i ja dodam cos od siebie.
pozdrowionka! 8-)[/quote]
a no dzięki ;-) BIMBER już czeka na Twój przyjazd :mrgreen:
i zmień moc w opisie bo jest 3xx, 265 to było kiedyś :-P
pozdrowionka! 8-)[/quote]
a no dzięki ;-) BIMBER już czeka na Twój przyjazd :mrgreen:
i zmień moc w opisie bo jest 3xx, 265 to było kiedyś :-P