Barton66 pisze:Dzisiaj spotkałem na malcie w Poznaniu kogoś S4 na bank z forum bo i wlepa sidmotorsport i te pięknę 4 rury w tym jedna ułamana :D Obrazek
heheh to moja rura leży w bagażniku i czeka na przyspawanie :)
RRyb pisze:Dziś już drugi raz widziałem szare rs4 b5 w pruszkowie na WPI i ciągle je słychać jak się kręci. Kto to taki?
Wieczorne ADHD ?? .... też tak mam czasami
Wczoraj w ELTEC'u widziałem jakieś A4/S4 w kombi na tablicach ERW.... na tylnej klapie "1.6" ale na 1.6 mi to jakoś nie wyglądało..... czyżbyśmy się widzieli ostatnio na spocie w Arkadii ?
Wydech chyba po całości będzie dłubany
To S4 1.6 :) to obecnie moje auto, zakupione od huziego (projekt arka) i jest teraz dopracowywane.
Został zrobiony kompletny wydech właśnie w EL-TeCu a na chwilę obecną jest u Adama aw69, bo niestety, ale nie wszystko jest w porządku. Potem pewnie remap u Witka i wtedy przedstawię dokładne sprawozdanie w temacie z projektem.
P.S. Wiosna-lato 2014r. prawdopodobnie wpadną turbinki od RS6 i być może wreszcie będzie wymarzone 500 HP.
kfasik pisze:To S4 1.6 :) to obecnie moje auto, zakupione od huziego (projekt arka) i jest teraz dopracowywane.
Został zrobiony kompletny wydech właśnie w EL-TeCu a na chwilę obecną jest u Adama aw69, bo niestety, ale nie wszystko jest w porządku. Potem pewnie remap u Witka i wtedy przedstawię dokładne sprawozdanie w temacie z projektem.
P.S. Wiosna-lato 2014r. prawdopodobnie wpadną turbinki od RS6 i być może wreszcie będzie wymarzone 500 HP.
to ile osób w końcu robi to auto? najpierw arek, potem sportmile a teraz aw?
luk448 pisze:Czyje to rs4 w sedanie w czarnym macie ktore dzis tj 24.12 ok 15:30 widzialem na Dzieci Warszawy?Jechalem za Toba i skreciles w Apartamentowa.
majlo, pisalem z kolega Fiko zeby sie kiedys spotkac chociaz na papieroska i pogadac bo blisko mamy do Siebie.wlasnie tez wspominal ze stacjonujesz na Apartamentowej