Zaufany mechanik W-wa
Wyobraźcie sobie, że dzwoniłem i rozmawiałem. Jeśli ma sprzęgło na stole jest to kwestia ~1h. Taką informację uzyskałem od Pana Radzikowskiego. Polecił mi również warsztat w którym wymienią mi to w ciągu UWAGA!!!
I tu następuję kulminacyjny punkt programu...
W 1 dzień
Rozumiem, że skrzynia w 5cio biegowa w starym kondonie B5 i to w klekocie, jest wymysłem inżynierów NASA?
Pozdrawiam
Damian
I tu następuję kulminacyjny punkt programu...
W 1 dzień

Rozumiem, że skrzynia w 5cio biegowa w starym kondonie B5 i to w klekocie, jest wymysłem inżynierów NASA?
Pozdrawiam
Damian
Jakbys powiedzial ze to a4 b5 1,9 tdi w osce pewnie jeszcze to mysle ze nie byloby takiego odezwu. Kazdy zalozyl ze masz s4 b5 bo pytasz w "Forum ogolne 2,7" i na takim jestes forum a nie jakiegos ch$ja na rope ... W s4 "troche" dluzej sie skrzynie wyjmuje mimo wszystko. Wyjac i wlozyc z 1,8T jak mialem wsio pod reka i luzne ( bo zdejmowalem i po zmianie okazalo sie ze w nowej zgrzyta ktorys bieg i musialem zmienic na inna ) da sie w 2-2,5h ... Ale raz dwa jedna wylot, druga wlot i wszystkie sruby ok bo luzowane przed chwila. Buba dal dupy bo nie wywrozyl ze szklanej kuli ze masz TDI a ty nas oswiecic tez nie raczyles
Rownie dobrze moglbys wyskoczyc ze chciales zrobic to sprzeglo w np oplu astrze :P A z drugiej strony w veyronie