AUDI RS6+

Moderatorzy: buba, Mod-Team

aw69

Post autor: aw69 »

buieheheh Jacek nie rozpierdalaj mnie :) Faktycznie takie koła że klękajcie narody !!! RS6 C5 tez wóz malina miód poza zasięgiem finansowym 90% Polaków !!! Pierdolisz waść jak połamany ! Idź coś w TV pooglądaj
Obrazek
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

Jacars4 pisze:Kolego architekt nie przejmuj się dziecięcymi komentarzami na temat Twoich kół. Najważniejsze ,że Ci się podobają przecież to twe auto. Wwg mnie są git i świetnie wygląda. Pewnie niemoc posiadania takich kół i nie mówiąc już o mega pieknym aucie sprawia ,ze dzieci tak a nie inaczej piszą o tych kołach.
też jestem za tym że jak mu się podobają to jest ok, ale Twoje spostrzeżenia że dzieci piszą i mogą ich nie kupić to Ci dziadku nie wyszło. Nie widzę zazdrości w tych postach, tylko szczerą ocenę, jeżeli tego nie przyjmujesz to tylko Twój problem nie musisz ludzi oceniać... lepiej zacznij od swoich składaków :-)

peace
Barton66

Post autor: Barton66 »

LCQ pisze:
Jacars4 pisze:Kolego architekt nie przejmuj się dziecięcymi komentarzami na temat Twoich kół. Najważniejsze ,że Ci się podobają przecież to twe auto. Wwg mnie są git i świetnie wygląda. Pewnie niemoc posiadania takich kół i nie mówiąc już o mega pieknym aucie sprawia ,ze dzieci tak a nie inaczej piszą o tych kołach.
też jestem za tym że jak mu się podobają to jest ok, ale Twoje spostrzeżenia że dzieci piszą i mogą ich nie kupić to Ci dziadku nie wyszło. Nie widzę zazdrości w tych postach, tylko szczerą ocenę, jeżeli tego nie przyjmujesz to tylko Twój problem nie musisz ludzi oceniać... lepiej zacznij od swoich składaków :-)

peace
K.O. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Czarne dawaj bedzie git...
Rapix

Post autor: Rapix »

Samochód bardzo fajny i to już pisałem ale koła też mi nie przypadają do gustu :roll:
Ale ile ludzi tyle gustów :lol:
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Oj przestanie, lepiej wklejcie swoje felgi to posmiejemy bardziej, malo S4 widziałem z ladnymi felgami lub zadbanymi :-P
Obrazek
Grondzi

Post autor: Grondzi »

Ważne że się właścicielowi podobają,inaczej by ich nie kupił,wiec dla mnie dyskusja zbedna na temat felg.
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

SID pisze:Oj przestanie, lepiej wklejcie swoje felgi to posmiejemy bardziej, malo S4 widziałem z ladnymi felgami lub zadbanymi :-P
;-)
ArchitekT

Post autor: ArchitekT »

Co pravda to tylko VT, ale podgrzeje atmosfere:

Obrazek
bracus
Post autor: bracus »

no jeszcze pluszowe kostki na lusterko w tym kolorze i pussy wagon pierwsza klasa
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Zajebiste :-P
Awatar użytkownika
quadysz

Post autor: quadysz »

Jacars4 pisze:ale chyba prawda co pisałem.
ani one ladne, ani drogie, moze w jakiejs innej budzie, nie wiem, to kwestia gustu :) prawda jest to zeby sie wlascicielowi podobaly a nie nam ;)
ArchitekT

Mniej wiecej wydech gada - sorry za jakosc, ale nagrywane aparatem do zebow:

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=yV3FcGzz1vI [/youtube]
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

"ładna muzyka dla uszu", wrzuć kiedy bez przejazdu przez tunel który trochę naciąga brzmienie ;)
ArchitekT

Naciaga jak cholera jeszcze kilkanascie sekund po przelocie echo dudnilo. Wazne, ze podczas spokojnej jazdy nie buczy i nie meczy. Robota godna polecenia
ODPOWIEDZ